2012-04-16 18:46:06
Φωτογραφία για Στον Κορυδαλλό ο Τσοχατζόπουλος - Κρίθηκε προφυλακιστέος
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗΜεταφέρεται στη ΓΑΔΑ λόγω της σημερινής αργίας και αύριο αναμένεται να βρεθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού καθώς ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν προφυλακιστέο τον πρώην υπουργό.

Ο Ακης Τσοχατζόπουλος κατέθετε από τις 12 το μεσημέρι ως κατηγορούμενος για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες αμοιβές, που φέρεται να έλαβε για τις προμήθειες των συστημάτων TOR-M1 και υποβρυχίων. Αρνήθηκε την  κατηγορία  επικαλούμενος απόφαση του ΚΥΣΕΑ για τις προμήθειες των όπλων, ενώ φέρεται να δηλώνει επιφύλαξη ως προς την υπερασπιστική του γραμμή για τους TOR-M1, υπόθεση της οποίας... η δικογραφία είναι ογκωδέσταση.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος είχε ζητήσει να πάρει καινούργια παράταση προκειμένου να απολογηθεί αλλά δεν έγινε δεκτή ενώ λίγο πριν βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα είπε ήρεμος και χαμογελαστός στους δημοσιογράφους:  «Συγγνώμη που σας έφερα τέτοια ημέρα εδώ».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υποστήριξε στον ανακριτή ότι «Δεν έχω καμία σχέση με τις ύποπτες offshore και κανένα από το εμβάσματα που μου καταλογίζονται δεν εχει κατατεθεί σε δικό μου λογαριασμό» Από iefimerida Greki-Gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ