2012-04-16 19:00:48
Φωτογραφία για ΖΑΓΙΑΝΙ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑ!
Ο επικεφαλής της πίστας του Μπαχρέιν, Ζαγιέντ Αλ Ζαγιάνι εγγυήθηκε την ασφάλεια όλων όσων θα βρεθούν εκεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, τονίζοντας σε δηλώσεις του πως δεν είναι ούτε Αφγανιστάν, ούτε Συρία, καθώς και ότι η χώρα χρειάζεται τον αγώνα για να επανέλθει στο προσκήνιο.

Τα όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα στο Μπαχρέιν έθεσαν αμφίβολη τη διεξαγωγή του Γκραν Πρι, όμως όλα δείχνουν ότι τελικά αυτό θα γίνει κανονικά, παρά την κοινωνικοπολιτική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

Ο επικεφαλής του σιρκουί τόνισε πως:

«Δε θα πάρουμε μια απόφαση διακινδυνεύοντας.

Είναι μια υπολογίσιμη απόφαση, έχουμε υπολογίσει τις επιλογές μας και έχουμε δεσμευτεί για το Γκραν Πρι και την επιτυχία του. Δε νομίζω ότι θα συμβεί τίποτα. Δεν είναι Αφγανιστάν, δεν είναι Συρία. Δε βλέπω γιατί συνέβη κάτι φέτος που δεν είχε συμβεί τα προηγούμενα χρόνια.

Είναι κάποια πράγματα που συμβαίνουν στα χωριά, αλλά δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί. Δεν έχω αμφιβολία ότι κανείς στη Formula1 δεν είναι στόχος, ούτε οι ομάδες, ούτε τα μέσα.


Η χώρα έχει περάσει μια δύσκολη χρονιά, είμαστε ακόμα τραυματίες σε ορισμένες πτυχές και βρισκόμαστε στο δρόμο να επανακτήσουμε την υγεία μας. Ο αγώνας θα είναι θετικός για τη χώρα.

Τον χρειαζόμαστε σα χώρα, το αξίζουμε. Πιστεύω έχουμε περάσει τα χειρότερα και χρειαζόμαστε βοήθεια, ώστε να επαναφέρουμε τη χώρα στο προσκήνιο», ήταν τα λόγια του Αλ Ζαγιάνι.

Έτσι, όλοι προετοιμάζονται για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ