2014-01-13 21:01:07
Φωτογραφία για Λάρνακα: Με τηλεδιάσκεψη έδωσε μαρτυρία για το φερόμενο βιασμό της
Με τηλεδιάσκεψη, 20χρονη Σκανδιναβή έδωσε σήμερα κεκλεισμένων των θυρών ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας-Αμμοχώστου, μαρτυρία για τις συνθήκες του φερόμενου βιασμού της... από 30χρονο Τουρκοκύπριο στον Πρωταρά πριν από δύο χρόνια.

Με την έναρξη της διαδικασίας, η δημόσια κατήγορος Άντρη Κωνσταντίνου υπέβαλε αίτημα για την διαδικασία κεκλεισμένων των θυρών και σε αυτό συμφώνησε και ο Δικαστής από τη χώρα της παραπονούμενης με τον οποίο συνδέθηκε το Δικαστικό Μέγαρο της Λάρνακας με τηλεδιάσκεψη και ήταν παρών στη κατάθεση της.

Ο συνήγορος του κατηγορούμενου, κ. Κωνσταντίνος Ταμπούρλας, έφερε ένσταση για τη διαδικασία που ζήτησε η Κατηγορούσα αρχή αλλά ο Π.Ε.Δ κ. Νίκος Σάντης και οι Παρεδροι κ.κ. Α.Δαυιδ και Χρ.Φιλίππου αποφάσισαν ομόφωνα να γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Δικαστής από τη χώρα της παραπονούμενης αφού ζήτησε και είδε το ακροατήριο είπε στους Ε/Κ συναδέλφους του ότι ο Νόμος της χώρας του επιβάλλει να μη υπάρχει ακροατήριο κατά την ώρα της διαδικασίας κατάθεσης και αντεξέτασης της παραπονούμενης. Πράγμα το οποίο και υιοθετήθηκε με αποτέλεσμα να εκκενωθεί η αίθουσα από το ακροατήριο και τους δημοσιογράφους ανάμεσα στους οποίους και ένας Τουρκοκύπριος.

alithia.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ