2012-04-16 20:21:10
Φωτογραφία για ΠΗΡΕ ΕΞΙΤΗΡΙΟ Ο ΜΟΥΑΜΠΑ
Εξιτήριο από το «London Chest Hospital» πήρε σήμερα το απόγευμα ο Φαμπρις Μουάμπα, μετά από ένα μήνα νοσηλείας.

Το βράδυ της 17ης Μαρτίου ο 23χρονος μέσος, πέντε λεπτά πριν το ημίχρονο της αναμέτρησης Κυπέλλου ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Μπόλτον στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, υπέστη καρδιακή προσβολή και κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο!

Μετά την έγκαιρη παρέμβαση των γιατρών, ο Μουάμα διακομίστηκε στο «London Chest Hospital», περνώντας αρκετές ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας, με την κατάσταση της υγείας του να βελτιώνεται σταδιακά.

Μετά από ένα μήνα νοσηλείας ο νεαρός ποδοσφαιριστής έλαβε σήμερα (16/4) εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε πλέον στο σπίτι του, από όπου θα συνεχίσει φυσικά να παρακολουθείται από τους θεράποντες ιατρούς.

«Είμαι φυσικά πολύ χαρούμενος που βγαίνω από το νοσοκομείο και θα ήθελα να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να ευχαριστήσω θερμά κάθε μέλος του προσωπικού του νοσοκομείου. Θα είμαι πάντα υπόχρεος για ό,τι έκαναν για μένα. Πλέον θα είμαι σπίτι μου και θα μπορέσω να περάσω πολύτιμο χρόνο με την οικογένεια μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μουάμπα. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πολλά λεφτά για Κριστιάνο!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πολλά λεφτά για Κριστιάνο!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ