2014-01-15 02:26:08
Φωτογραφία για Η Goldman Sachs προτείνει στους πελάτες της να επενδύσουν σε τεχνολογικές μετοχές
Είναι λάθος να μιλάμε για μετοχές φούσκες στην αμερικανική οικονομία, αναφέρει η Goldman Sachs και... ενθαρρύνει τους πλούσιους πελάτες της να διατηρήσουν τα χρήματά τους επενδυμένα σε ακριβούς τομείς όπως οι αμερικανικές τεχνολογικές μετοχές και τα ομόλογα υψηλής απόδοσης.

"Παραμείνετε fully invested, δεν αναμένουμε ακόμα προβλήματα με μετοχές φούσκες", ανέφερε η Sharmin Mossavar-Rahmani επικεφαλής στρατηγικής της τράπεζας, σε συνέντευξη του στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με το CNBC με το fully invested (εν πλήρη επενδύσει) η Goldman εννοεί πως οι πελάτες της πρέπει να διατηρήσουν στο 36,5% του χαρτοφυλακίου τους μετοχές δημοσίου, καθώς και 9,5% σε αμερικανικές μετοχές μεγάλης κεφαλαιοποίησης σε συνδυασμό με μετοχές ανεπτυγμένων αγορών εκτός των ΗΠΑ.

Ο δείκτης Dow Jones U.S. Technology έχει σημειώσει κέρδη 141% στα τελευταία πέντε χρόνια.

Φυσικά, η Goldman Sachs έχει επίγνωση των κινδύνων που μπορεί να αλλάξουν τις αισιόδοξες επενδυτικές προοπτικές της. Όμως, η "μικρή πιθανότητα" εμφάνισής των κινδύνων αυτών σημαίνει ότι η Goldman δεν θα τους ενσωματώσει στις συστάσεις των χαρτοφυλακίων της.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στη... φάκα για απάτες
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στη... φάκα για απάτες
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ