2012-04-16 22:31:22
Φωτογραφία για Ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης με τους Ανεξάρητους Έλληνες - 5,3 ρίχτερ στη γενέτειρα του Σαμαρά την ίδια στιγμή!
Την προσχώρησή του στο κόμμα του Πάνου Καμμένου «Ανεξάρτητοι Έλληνες» ανακοίνωσε ο καθηγητής σεισμολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, Άκης Τσελέντης. Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ένταξης του Τσελέντη στους "Ανεξάρτητους Έλληνες", το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, κατέγραφε σεισμική δόνηση στην γενέτειρα του προέδρου της Ν.Δ. "Και, ο θεός είναι μαζί μας" έλεγαν στελέχη του Καμμένου, στο άκουσμα της είδησης.

Συγκεκριμένα η δήλωσή Τσελέντη έχει ως εξής:

"Ποτέ δεν υπήρξα κυβερνητικός σεισμολόγος. Ποτέ δεν ζήτησα πολιτικά ή άλλα δεκανίκια στην όποια καριέρα μου από σάπια πολιτικά συστήματα που ξεπούλησαν τα όνειρα όλων μας. Και ειδικά της δικής μας της γενιάς, του Πολυτεχνείου, που πιστέψαμε σε μιά ελεύθερη πατρίδα,δημοκρατική και αξιοκρατική. Γι' αυτό και επενδύω τις όποιες ελπίδες και όνειρα μας απέμειναν και δεν μας στέρησαν οι προσκυνημένοι πολιτικοί στη Τρόϊκα, σε αυτή την πατριωτική κίνηση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ".

ΑΞΙΖΕΙ: Λίγη ώρα μετά την προσχώρηση Τσελέντη στον Καμμένο, σημειώθηκε σεισμική δόνηση μεγέθους 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στην Μεσσηνία, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο. Το επικέντρο ήταν 31χλμ νοτιοδυτικά της Πύλου σε εστιακό βάθος 34 χιλιομέτρων. Ο σεισμός είχε μεγάλη χρονική διάρκεια και έγινε αισθητός σε όλη σχεδόν την Πελοπόννησο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ