2012-04-16 23:33:11
Φωτογραφία για Πάει φυλακή η Πίπα
Πίσω από της φυλακής τα σίδερα κινδυνεύει να βρεθεί η Πίπα Μίντλετον, αδελφή της μέλουσσας βασίλισσας, Κάθριν και μάλιστα, όχι για ένα και για δύο, αλλά ακόμη και για επτά χρόνια! Ολα αυτά στην περίπτωση που αποδειχθεί ότι είναι αληθινές οι φωτογραφίες που απεικονίζουν τον οδηγό του αυτοκινήτου που επέβαινε να σημαδεύει με όπλο τους παπαράτσι που τους ακολουθούσαν Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Τhe Sun, η οποία και έδωσε τις εν λόγω φωτογραφίες στη δημοσιότητα, ο συνοδός της Πίπα Μίντλετον και οδηγός του αυτοκινήτου που επέβαινε, τράβηξε το όπλο του και σημάδεψε τους παπαράτσι που τους ακολουθούσαν, τραβώντας τους φωτογραφίες. Και όλα αυτά συνέβησαν μέρα μεσημέρι στο κέντρο του Παρισιού.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, οι υπόλοιποι οδηγοί στη θέα του όπλου τα έχασαν και προκλήθηκε πανικός. Υπενθυμίζεται ότι δεν έχει συμπληρωθεί ούτε ένας μήνας από τη μέρα που ο μακελάρης της Τουλούζης σκόρπισε με το όπλο του τον τρόμο στους δρόμους της πόλης και η κοινή γνώμη στη Γαλλία, δεν έχει καλά καλά συνέλθει από σοκ αυτό.


Σε ότι αφορά στην Πίπα, όπώς αναφέρει η Τhe Sun, στην περίπτωση που οι φωτογραφίες αποδειχθούν αληθινές, θα ασκηθεί δίωξη εναντίον της καθώς στη Γαλλία διώκεται ακόμη και η εμπλοκή σε υπόθεση παράνομης χρήσης όπλου σε δημόσιο χώρο.

Στην περίπτωση που το όπλο είναι ψεύτικο η Πίπα θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ποινή φυλάκισης έως δύο χρόνων, ενώ στην περίπτωση που είναι αληθινό κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης έως και επτά χρόνων.
planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ