2012-04-16 23:27:35
Φωτογραφία για ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ: ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ! ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΑΓΧΩΜΕΝΟΣ
Ο Γιάννης Φουντούλης βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», για να κάνει την πρώτη προπόνησή του με το σκουφάκι του Ολυμπιακού, μετά τις 5 Μαρτίου, όταν οι ερυθρόλευκοι νίκησαν με 10-2 τον ΝΟ Χίου.

Ακόμα ο πολίστας του Θρύλου δεν έχει ξεχάσει τις όμορφες στιγμές του προολυμπιακού τουρνουά του Έντμοντον, αν και φυσικά θα αφοσιωθεί ξανά εξ ολοκλήρου στον Ολυμπιακό που θα κυνηγήσει την κατάκτηση του νταμπλ.

Λίγη ώρα πριν βρει ξανά τον προπονητή του, Θοδωρή Βλάχο, και τους συμπαίκτες του στους νταμπλούχους Ελλάδος, θυμήθηκε ότι:

«Δεν ήμουν αγχωμένος στο Έντμοντον. Πίστευα ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρουμε την πρόκριση και έτσι αισθανόμουν πιο σίγουρος», τόνισε ο δεύτερος σκόρερ του προολυμπιακού τουρνουά, που είδε αυτή τη σιγουριά να βγαίνει στο παιχνίδι του, αλλά και της υπόλοιπης ομάδας τόνισε:

«Με τη Ρουμανία εμείς χάσαμε, δώσαμε το παιχνίδι. Νομίζω όμως ότι αν ήταν αυτοί στη θέση μας και έπαιζαν με τους Καναδούς και με τη διαιτησία που αντιμετωπίσαμε, δεν θα κατάφερναν να περάσουν».


Για τον περιφερειακό του Ολυμπιακού η βελτίωση της εθνικής ομάδας ήταν αναμφισβήτητη και οφθαλμοφανής:

«Αποκτούσαμε αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι μας και παίξαμε σε υψηλό επίπεδο με το Μαυροβούνιο. Νομίζαμε ότι δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν τους ενδιέφερε το ματς, διότι είναι δεύτερη ομάδα στην Ευρώπη και πάντα την ενδιαφέρουν όλα τα παιχνίδια. Όταν προηγηθήκαμε με 6-1 και αν δεν έπαιρναν τρία πέναλτι, τότε θα περνούσαμε στον τελικό και θα ερχόμασταν πρώτοι, αφού ήμαστε σε καλύτερη κατάσταση από τους Ισπανούς».

Ο Φουντούλης, πλέον, σε ό,τι αφορά το κεφάλαιο της εθνικής ομάδας, μπορεί να σκέφτεται τους Ολυμπιακούς Αγώνες:

«Ελπίζω να είμαστε όλοι υγιείς, ελπίζω να το ζήσουμε. Για τους μικρότερους της ομάδας αυτή θα είναι η πρώτη φορά, αλλά και για τους μεγάλους θα είναι πολύ σημαντικό, όπως τον Αφρουδάκη, που θα ισοφαρίσει το ρεκόρ του Μαυρωτά». olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ