2014-01-16 10:33:20
Φωτογραφία για Την ανέδειξαν βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2014.. με το ζόρι
Πριν από μερικές ώρες κυκλοφόρησε η είδηση για την νέα βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού η οποία σύμφωνα με αναρτήσεις στο διαδίκτυο βρέθηκε κιόλας πριν καν ανακοινωθεί, στο πρόσωπο της Γεωργίας Μπαχούμη. Μάλιστα σύμφωνα με άρθρο που αναπαρήγαγαν αρκετά σαιτ, οι υπεύθυνοι της Καρναβαλικής επιτροπής την έκριναν πως είναι η απόλυτη Βασίλισσα για το 2014!

Ο Γιάννης Πομώνης της εφημερίδας "Πελοπόννησος, επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Καρναβαλικού οργανισμού Κώστα Τρίγγο, ο οποίος ανέφερε: "Η κοπέλα που είδα στο δημοσίευμα στο διαδίκτυο, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2014. Πόσο μάλλον να την έχει αξιολογήσει η επιτροπή".

Τελικά και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η ομολογουμένως όμορφη κοπέλα, που έχει δουλέψει σε νυχτερινά μαγαζιά ως barwoman, δεν είναι η Βασίλισσα του Πατρινού καρναβαλιού 2014.

Εξάλλου δεν τίθεται καν θέμα απόρριψης ή αλλαγής γνώμης για την συγκεκριμένη και από την καρναβαλική επιτροπή αφού η κοπέλα δεν έχει καν υποβάλλει αίτηση για τον ρόλο αυτό!

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Πατρινού Καρναβαλιού, το όνομα της Βασίλισσας και η παρουσίασή της θα γίνουν σε συνέντευξη τύπου την ερχόμενη εβδομάδα και όχι σήμερα 16 Ιανουαρίου όπως επίσης γράφτηκε.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ