2012-04-16 23:45:13
Φωτογραφία για Πόλεμος μεταξύ αλλοδαπών και Ελλήνων στους Κουνάβους της Κρήτης
φωτό αρχείου Εκρηκτικό είναι το κλίμα στους Κουνάβους όπου τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα, σημειώθηκε άγρια  συμπλοκή μεταξύ  Βούλγαρων που κατοικούν στην περιοχή  και ντόπιων.

Άγνωστοι έκαψαν ένα αυτοκίνητο με βουλγαρικές πινακίδες, ιδιοκτησίας ενός αλλοδαπού, που διαμένει στην περιοχή ενώ νωρίτερα προκλήθηκαν ζημιές και σε ένα σπίτι όπου διαμένει οικογένεια Βουλγάρων!

Οι κάτοικοι είναι αναστατωμένοι και δεν λείπουν οι φωνές που καλούν σε ακραίες ενέργειες,έπειτα από επεισόδιο που έγινε μεταξύ Ελλήνων νεαρών και αλλοδαπών.

Όλα ξεκίνησαν  τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα, στους Κουνάβους του Δήμου Αρχανών- Αστερουσίων,έπειτα από την απόφαση  δύο νεαρών από την Βουλγαρία να κάνουν "επίδειξη" στους δρόμους του οικισμού με το αυτοκίνητο τους.

Οι επικίνδυνοι ελιγμοί του οχήματος αναστάτωσαν την περιοχή και δύο Έλληνες, 25 και 21 ετών , αφού τους έκαναν την σχετική παρατήρηση να σταματήσουν, τους ανάγκασαν να απομακρυνθούν.


Οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 21 και 23 ετών, όμως φτάνοντας, σύμφωνα με τις πληροφορίες στο σπίτι τους, ζήτησαν "ενισχύσεις" από άλλους συγγενείς και κρατώντας στυλάρια και αξίνες θέλησαν να "πάρουν το αίμα τους πίσω"

Από την συμπλοκή που ακολούθησε τραυματίστηκαν οι δύο Έλληνες, και μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Ο ένας , που είναι πιο σοβαρά τραυματισμένος , νοσηλεύεται στην Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή του.

Ο δεύτερος τραυματίστηκε ελαφρά και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αναχώρησε από το νοσοκομείο

Δύο από τους εμπλεκόμενους Βούλγαρους συνελήφθησαν ενώ στην περιοχή των Κουνάβων παραμένουν δυνάμεις των ΤΑΕ, προκειμένου να μην υπάρξουν απρόοπτα καθώς οι κάτοικοι του οικισμού εμφανίζονται αποφασισμένοι να πάρουν το νόμο στα χέρια τους...

πηγή:cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ