2012-04-16 23:34:41
Φωτογραφία για Επιστροφή με ευχάριστα…
Αντίστροφα μετράει πλέον ο Δημήτρης Διαμαντίδης για να μπει και πάλι σε φουλ ρυθμούς. Επέστρεψε ο Σάτο, απουσίαζε ο Ζοτς.

Μόνο ως ευχάριστα μπορούν να χαρακτηριστούν τα νέα από την πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού, μετά το τριήμερο ρεπό για το Πάσχα. Και αυτό γιατί ο Δημήτρης Διαμαντίδης έδειξε σημαντική βελτίωση στον τραυματισμό του και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα είναι σε θέση να μπει σε φουλ ρυθμούς.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ταλαιπωρείται από θλάση στον τετρακέφαλο, όμως το… δύσκολο μέρος της αποθεραπείας έχει περάσει. Αυτό τουλάχιστον έδειξε το γεγονός ότι την Δευτέρα ακολούθησε κανονικά μέρος της προπόνησης (εκτός από το ατομικό πρόγραμμα που έκανε), χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση.

Από εκεί και πέρα, ο Ρομέιν Σάτο επέστρεψε στην ώρα του από τις ΗΠΑ που είχε μεταβεί για να δει την σύζυγό του να φέρνει στον κόσμο, το τρίτους παιδί. Την μικρή Τσέλσι.

Τέλος, από την προπόνηση απουσίαζε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με τον στενό του συνεργάτη Δημήτρη Ιτούδη να αναλαμβάνει να την θέση του.
www.leoforos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ