2014-01-16 22:34:07
Φωτογραφία για Ο Δήμος Αμαρουσίου αγκαλιάζει τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας
Ενισχύεται και αναβαθμίζεται το ΚΑΠΗ για να μπορούν οι άνθρωποι που μας μεγάλωσαν να ζουν καλύτερα, να ζουν με αξιοπρέπεια

Εγκαινιάζεται σύντομα το 6ο παράρτημα στη γειτονιά του Παραδείσου

Ανακαινίζονται τα παραρτήματα στη Σαπφούς, στο Πολύδροσο και στη Μεσογείων.

Τη λειτουργία στη γειτονιά του Παραδείσου του 6ου παραρτήματος του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου, παράλληλα με την ανακαίνιση και αναβάθμιση των παραρτημάτων, που λειτουργούν στην οδό Σαπφούς, στο Πολύδροσο και στην οδό Μεσογείων, προανήγγειλε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης.

«Προχωρούμε στην ενίσχυση και αναβάθμιση των παραρτημάτων του ΚΑΠΗ μας, γιατί θέλουμε οι άνθρωποι που μας μεγάλωσαν να ζουν καλύτερα, να ζουν με αξιοπρέπεια. Ο Δήμος Αμαρουσίου απαντά στην κρίση με ανθρωπιά και αλληλεγγύη» σημείωσε ο κος Πατούλης, αναφερόμενος στις πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, που αναδεικνύουν την ευαισθησία και το αμέριστο ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.


Ειδικότερα, τον επόμενο μήνα αναμένεται να εγκαινιασθεί το 6ο παράρτημα του ΚΑΠΗ, που θα εξυπηρετεί τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας στη γειτονιά του Παραδείσου, ώστε να μπορούν και εκείνοι να απολαμβάνουν τις παροχές του ΚΑΠΗ στη δική τους γειτονιά.

Παράλληλα, με εντολή του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη προχωρά η σε μεγάλη έκταση ανακαίνιση του ΚΑΠΗ στην οδό Σαπφούς, η αναβάθμιση του ΚΑΠΗ Πολυδρόσου με την ενοποίηση των αιθουσών για τη διεξαγωγή σημαντικών πολιτιστικών εκδηλώσεων, ενώ αλλάζει όψη και αναβαθμίζεται το ΚΑΠΗ της οδού Μεσογείων.

«Όλοι μαζί ως μία αλυσίδα, που ο καθένας μας θα είναι ένας κρίκος της, το 2014 θα είναι χαρούμενο, αλληλέγγυο και ενωτικό στο Μαρούσι, παρά τη δύσκολη εποχή για τη χώρα μας, με έργα που θα είναι έργα υποδομής για τα παιδιά μας και για τα εγγόνια σας» υπογράμμισε ο κος Πατούλης καταχειροκροτούμενος από τα μέλη του ΚΑΠΗ που είχαν κατακλύσει την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ευχαρίστησε θερμά το προσωπικό, αλλά και τη Χορωδία του ΚΑΠΗ για τη συμμετοχή και τις ξεχωριστές δημόσιες εμφανίσεις της, που προάγουν την πολιτιστική παράδοση της πόλη του Αμαρουσίου.

Τις θερμές ευχές του προς τα μέλη και το προσωπικό του ΚΑΠΗ για το 2014, έδωσε ο Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. κος Νικόλαος Κάββαλος, ο οποίος είχε και τον συντονισμό της εκδήλωσης.

Στην τελετή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούλης, Δημήτρης Καμπούκος, η Αντιπρόεδρος του ΚΑΠΗ κα Ρένα Χαλιώτη και οι Δημοτικού Σύμβουλοι κος Αθανάσιος Βελής, κος Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, κος Γεώργιος Ζήκος, κα Κατερίνα Ιωάννου, κα Ελένη Λέκκα,κος Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης,κος Δημήτρης Καρλάυτης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κος Μιχάλης Χρηστάκης και η υπεύθυνη της Δημοτικής Βορέειου Βιβλιοθήκης κα Γλυκερία Μοστρού.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ