2014-01-17 22:20:11
Φωτογραφία για ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΛΑΓΑ Η ΦΕΝΕΡ ΤΟΥ... ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ
Την τρίτη της ήττα σε ισάριθμα ματς στον πέμπτο όμιλο του Top 16 της Ευρωλίγκας, στον οποίο βρίσκεται και ο Ολυμπιακός γνώρισε η Φενέρμπαχτσε Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Η «Φενέρ» έχασε 89-75 από την Ουνικάχα στη Μάλαγα χάνοντας τα… αυγά και τα πασχάλια στα τελευταία λεπτά της συνάντησης, όπως ακριβώς είχε γίνει πριν από δύο εβδομάδες στο ΣΕΦ στην ήττα της από τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη των Ανδαλουσιανών μετά από αυτή την προηγούμενη εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη επί της Αναντολού Εφές τη στιγμή που οι Τούρκοι είναι πλέον σε πολύ δύσκολη θέση και θέλουν οπωσδήποτε νίκη σε μερικές μέρες στην έδρα τους επί του Παναθηναϊκού.

Οι παίκτες του Ομπράντοβιτς έπαθαν μπλακ άουτ στα τελευταία τέσσερα λεπτά της συνάντησης και δεν έβαλαν πόντο μέχρι τη λήξη χάνοντας και με διαφορά 14 πόντων.

Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Ζόραν Ντράγκιτς με 24 πόντους, 2 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Μπο ΜακΚάλεμπ με 16 πόντους, 5 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Λίνας Κλέιζα, είχε 17 πόντους (4/4 δίποντα και 3/6 τρίποντα) και 4 ριμπάουντ σε 26 λεπτά συμμετοχής.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ