2012-04-17 06:52:12
Φωτογραφία για Κύπελλο Αγγλίας: Tottenham – Chelsea 1-5 (video)
Κύπελλο Αγγλίας: Tottenham – Chelsea 1-5 (video)17/4/2012 Το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του FA Cup εξασφάλισε πανηγυρικά η Chelsea, η οποία διέλυσε την Tottenham με 1-5 στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης. Έτσι, θα έρθει αντιμέτωπη στον μεγάλο τελικό της 5ης Μαΐου με τη Liverpool, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του 7ου Κυπέλλου στην ιστορία της.

Οι «μπλε» άνοιξαν το σκορ στο 43΄ με ένα πολύ όμορφο γκολ του Drogba, αλλά δεν έμειναν εκεί. Η συνέχεια ήταν καταιγιστική για την Chelsea, που αφού διπλασίασε τα τέρματά της με γκολ του Mata που …δεν μπήκε ποτέ στο 50΄, έφτασαν σε μία ευρεία νίκη.

Η Tottenham κατάφερε να αντιδράσει και μείωσε προσωρινά στο 56΄, αλλά ο Ramires στο 77΄ έκανε το 1-3 και έριξε ουσιαστικά τίτλους τέλους στον αγώνα. Ωστόσο, η Chelsea βρήκε δίχτυα άλλες δύο φορές, με τον Lampard να πετυχαίνει το τέταρτο γκολ της ομάδας του στο 81΄ και τον Malouda να διαμορφώνει το τελικό 1-5 στο 94΄.


Το σύνολο του Roberto Di Matteo θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη τη Barcelona στα ημιτελικά του Champions League.

Γκολ: Bale 56΄ / Drogba 43΄, Mata 50΄, Ramires 77΄, Lampard 81΄, Malouda 94΄.

Οι συνθέσεις:

Tottenham (Redknapp): Cudicini, Gallas, King, Assou – Ekotto, Walker, Van der Vaart (Defoe 75΄), Lennon, Modric, Parker (Sandro 94΄), Bale, Adebayor.

Chelsea (Di Matteo): Cech, Cole, Terry, Jose Bosingwa, David Luiz (Cahill 59΄), Lampard, Obi Mikel, Ramires (Malouda 83΄), Drogba (Torres 85΄), Kalou, Mata.

Δείτε το video με τα γκολ της αναμέτρησης Tottenham – Chelsea:

Chelsea vs Tottenham 5:1 GOALS HIGHLIGHTS
ΑLEX WEB RADIO/TV alexwebradiotv
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ