2014-01-18 23:40:05
Φωτογραφία για Printed shirts: ιδιαίτερες επιλογές για να ξεφύγεις από τη μονοτονία
Αν είσαι από εκείνες που αποφεύγουν τα πουκάμισα γιατί τους φαίνονται βαρετά ή πολύ κλασικά κομμάτια, πάρε μερικές ιδέες από τους... πρωταγωνιστές της σεζόν.

Το πουκάμισο δεν αποτελεί πια το μονότονο ρούχο που το έχεις μόνο για το γραφείο,τα meetings και τις σοβαρές περιστάσεις,περιπτώσεις δηλαδή που θέλεις να βάλεις κάτι απλό για να βγεις ασπροπρόσωπη. Έκανε και αυτό την επανάστασή του! Καθώς έχει αποκτήσει χρώμα, ένταση, παιχνιδιάρικο ύφος και πολύ στυλάτα prints που θα σε αποζημιώσουν σε κάθε σου εμφάνιση.

Μπορείς, λοιπόν, άνετα να ξεφύγεις από το συνηθισμένο λευκό ή γενικότερα μονόχρωμο πουκάμισο και να παίξεις με το στυλ σου δοκιμάζοντας κάτι διαφορετικό.Για παράδειγμα, επέλεξε ένα floral shirt,το οποίο θα τονίσει τη ρομαντική σου διάθεση και θα δώσει στο look σου girly ύφος. Συνδύασέ το με jean ή με μονόχρωμο παντελόνι κοντά στις αποχρώσεις του print του πουκαμίσου που έχεις επιλέξει. Επίσης, διάλεξε ένα πουκάμισο με κάποιο αγαπημένο σου print τύπου καρδιές, αστέρια, πεταλούδες ακόμα και μια εκκεντρική σκακιέρα για extra stylish look. Τόλμησε να το συνδυάσεις με την αγαπημένη σου ψηλόμεση φούστα ή με μαύρο παντελόνι ώστε να δίνεις έμφαση στο print της επιλογής σου.


Μπορείς, λοιπόν, άνετα να ξεφύγεις από το συνηθισμένο λευκό ή γενικότερα μονόχρωμο πουκάμισο και να παίξεις με το στυλ σου δοκιμάζοντας κάτι διαφορετικό.Για παράδειγμα, επέλεξε ένα floral shirt,το οποίο θα τονίσει τη ρομαντική σου διάθεση και θα δώσει στο look σου girly ύφος.Συνδύασέ το με jean ή με μονόχρωμο παντελόνι κοντά στις αποχρώσεις του print του πουκαμίσου που έχεις επιλέξει. Επίσης, διάλεξε ένα πουκάμισο με κάποιο αγαπημένο σου print τύπου καρδιές, αστέρια, πεταλούδες ακόμα και μια εκκεντρική σκακιέρα για extra stylish look. Τόλμησε να το συνδυάσεις με την αγαπημένη σου ψηλόμεση φούστα ή με μαύρο παντελόνι ώστε να δίνεις έμφαση στο print της επιλογής σου.

Όπως βλέπεις, οι επιλογές είναι ουκ ολίγες! Είναι λοιπόν καθαρά στο χέρι σου να τολμήσεις κάτι διαφορετικό ώστε να αποφύγεις τα συνηθισμένα και να ξεφύγεις από τη μονοτονία.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ