2014-01-19 17:00:04
Φωτογραφία για ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΗ 2η ΦΑΣΗ ΤΗΣ... «ΧΡΥΣΗΣ ΜΠΑΛΑΣ» Ο ΦΟΥΣΤΕΡ! (ΡΗΟΤΟ)
Έως την επόμενη Παρασκευή θα είναι ανοικτή η ψηφοφορία της ιστοσελίδας "superdeporte.es" σχετικά με τον καλύτερο παίκτη που έχει γεννηθεί στη Βαλένθια ή στα προάστιά της.

Ο Νταβίντ Φουστέρ έχει γεννηθεί στην Ολίβα και το όνομά του φιγουράρει ανάμεσα σε αυτά που προκρίθηκαν στη δεύτερη φάση και διεκδικούν τη «Χρυσή Μπάλα» της περιοχής για το έτος 2013.

Και μόνο η συμμετοχή του σε αυτό το θεσμό είναι πάρα πολύ σημαντική, καθώς αναγνωρίζεται η προσφορά του Ισπανού μέσου στον Ολυμπιακό, αλλά και στο ποδόσφαιρο της περιοχής. Ο Φουστέρ ανταγωνίζεται αυτή τη στιγμή τους Χουάν Μπερνάτ (Βαλένθια), Κάρλες Χιλ (Έλτσε), Χουανφράν Γκαρσία (Λεβάντε), Μίτσελ Ερέρο (Βαλένθια) Βιθέντε Ιμπόρα (Σεβίλη), Βιθέντε Γκουαΐτα (Βαλένθια), Πάκο Αλκάσερ (Βαλένθια), Πάμπλο Ερνάντες (Σουόνσι), Χαβιέρ Φαρινός (Βιγιαρεάλ).

Άπαντες, μαζί με τον Φουστέρ, διεκδικούν την είσοδό τους στην κορυφαία δεκάδα, από την οποία τρεις θα ξεχωρίσουν και ένας θα είναι ο νικητής.

Στην επόμενη φάση έχουν ήδη προκριθεί οι Ρομπέρτο Σολδάδο (Τότεναμ), Έντου Ριφαντέρα (Ολιμπίκ), Αντρές Πάλοπ (Λεβερκούζεν), Μπρούνο Σοριάνο (Βιγιαρεάλ) και Ααρόν Νίγκες (Έλτσε) μεταξύ άλλων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ