2012-04-17 10:31:31
Φωτογραφία για Avira Free Android Security: βρίσκει τα χαμένα Android κινητά
Η Avira ανακοίνωσε τη διάθεση του  Avira Free Android Security που μπορεί να εντοπίσει εξ αποστάσεως, να κλειδώσει ή να διαγράψει δεδομένα από ένα Android τηλέφωνο οπουδήποτε στον κόσμο προστατεύοντας την ασφάλειά του.

Μπορεί ακόμη και να ενεργοποιήσει  μια «κραυγή» του τηλεφώνου για να σας βοηθήσει να το  βρείτε αν  αυτό κρύβεται πίσω από τα μαξιλάρια στον καναπέ σας.

Το Avira Free Android Security μπορείτε να το κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ από το Google Apps.

"Από τη στιγμή που οι απειλές από κακόβουλο λογισμικό για το Android είναι ακόμη σχετικά σπάνιες, επικεντρωνόμαστε αρχικά στην καταπολέμηση της κλοπής και στη λειτουργία διαχείρησης  της συσκευής εξ αποστάσεως με τη χρήση του  Avira Free Android Security", δήλωσε ο Travis Witteveen, COO της Avira. "Θεωρήσαμε  ότι  αυτές είναι οι λειτουργίες που οι πελάτες μας  χρειάζονται σήμερα  και καθώς οι απειλές  θα εξελίσσονται θα προσθέσουμε  anti-malware χαρακτηριστικά, όπως απαιτείται."


Το  Avira Free Android Security  λειτουργεί μέσω μιας Web-based κονσόλας  η οποία μπορεί να εντοπίσει, να κλειδώσει και να διαχειριστεί απομακρυσμένα τα Android τηλέφωνα:

    * Remote Scream - Μέσω της Web κονσόλας, ο ιδιοκτήτης του τηλεφώνου μπορεί να ενεργοποιήσει το τηλέφωνό του να ουρλιάζει για 20 δευτερόλεπτα προκειμένου να καταφέρει να εντοπίσει τη συσκευή (ή να τρομάξει  το άτομο που το πήρε). Δείτε το  video

    * Remote Lock - Εάν το τηλέφωνο εξαφανιστεί, ο ιδιοκτήτης μπορεί να κλειδώσει τη συσκευή με ένα 4-ψήφιο PIN και να εμφανίσει  ένα "call owner" αριθμό τηλεφώνου στην οθόνη. Επιπλέον, το απομακρυσμένο κλείδωμα θα εξασφαλίσει πλήρως όλα τα δεδομένα στο τηλέφωνο μέχρι να βρεθεί η συσκευή οπότε και μπορεί καποιος  να ξεκλειδώσει τα δεδομένα του(σε αντίθεση με τις δυνατότητες εξάλειψης δεδομένων σε άλλα software).

    * Location Tracking - Η εφαρμογή της Avira στις συσκευές Android μπορεί να στείλει σε πραγματικό χρόνο συντεταγμένες, σχετικά με τη θέση του,σε μια οθόνη στο Google Maps.

Για τους επιχειρηματίες και τις οικογένειες με πολλά τηλέφωνα,το  Avira Free Android Security  εμπεριέχει την Avira Android Web Console, η οποία σας επιτρέπει να διαχειριστείτε έως και πέντε τηλέφωνα από απόσταση. Εκτός από τις δυνατότητες εντοπισμού και κλειδώματος που προαναφέρθηκαν, η Web κονσόλα σας επιτρέπει να χειριστείτε επιπλέον εργασίες όπως ενεργοποίηση / απενεργοποίηση τηλεφώνων, εξ αποστάσεως , έλεγχο της δραστηριότητας του τηλεφώνου, το τρέχον επίπεδο της μπαταρίας, τη συσκευή και τον αριθμό μοντέλου και τον αριθμό ΙΜΕΙ της συσκευής. Ποτέ ξανά δεν θα χρειαστεί να ζητήσετε από κάποιον να σας διαβάσει τον αριθμό ΙΜΕΙ δυνατά!

Το Avira Free Android Security είναι συμβατό με εκδόσεις Android 2.2 (Froyo) και 2.3 (Gingerbread) και είναι τώρα διαθέσιμο για download στην αγγλική γλώσσα.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου pcnea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ