2014-01-22 18:12:07
Φωτογραφία για Ο ΙΣΑ στηρίζει την 4ωρη Πανιατρική στάση εργασίας που έχει εξαγγελθεί για την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών στηρίζει την 4ωρη στάση εργασίας που αποφάσισαν, για την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014, οι Ομοσπονδίες των Ιατρών ΟΕΝΓΕ, ΠΟΣΕΥΠ–ΕΟΠΥΥ και άλλοι Υγειονομικοί Φορείς.

Ο ΙΣΑ καλεί τα μέλη του να δώσουν αγωνιστικό παρών στις κινητοποιήσεις και να έχουν δυναμική παρουσία στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 13.00 μμ έξω από το Υπουργείο Υγείας, και στη συνέχεια στην πορεία που θα πραγματοποιηθεί στις 15.00 μ.μ. προς τη Βουλή.

Ζητούμε ένα Σύστημα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, για όλους τους πολίτες ,είτε έχουν ασφαλιστική κάλυψη είτε όχι και καλούμε τον υπουργό Υγείας, να σταματήσει να νομοθετεί ερήμην του ιατρικού κόσμου και να συνειδητοποιήσει ότι «υγεία χωρίς γιατρούς δεν υπάρχει».

Το εργασιακό πλαίσιο των γιατρών μελών μας, τόσο των Μονάδων ΕΟΠΥΥ, όσο και των συμβεβλημένων, ν’ ανταποκρίνεται στην πολύχρονη εμπειρία τους ,στα ΙΚΑ και στο ελεύθερο επάγγελμα.


Να σταματήσουν τα αντιεπιστημονικά μέτρα όπως η επιβολή πλαφόν στην συνταγογράφιση που προκαλούν καθολική παράλυση της περίθαλψης και αδυναμία του ασφαλισμένου να λάβει το απαραίτητο φάρμακο του. Ο ΕΟΠΥΥ έχει ξεπεράσει κάθε ανεκτό όριο στα «κουρέματα» των παροχών προς τους ασφαλισμένους.

Την άμεση εξόφληση στο σύνολο των οφειλών του ΕΟΠΥΥ προς τους γιατρούς, έτσι όπως ορίζει ο Ενιαίος Κανονισμός του ΕΟΠΥΥ, τόσο στις τρέχουσες οφειλές όσο κα στις ληξιπρόθεσμες, χωρίς ψευτοχρονοδιαγράμματα και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις.

Αγωνιζόμαστε για την αξιοπρέπεια και την επιβίωση των λειτουργών της υγείας και για ένα ισότιμο σύστημα περίθαλψης για όλους τους Έλληνες πολίτες

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ
isathens.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ