2012-04-17 11:25:18
Φωτογραφία για Σκηνικό τρόμου στη Στυλίδα!
Εφιαλτικές στιγμές έζησε, χθες το βράδυ, λίγο μετά τις 10.00, ένα ζευγάρι που είχε πάει για τις ημέρες του Πάσχα στον Αχινό Στυλίδας. Την ώρα της ληστείας το ζευγάρι καθόταν στη βεράντα του σπιτιού, αφού μόλις είχαν φύγει οι καλεσμένοι τους. Ξαφνικά, εμφανίστηκαν μπροστά τους τρεις κουκουλοφόροι, κρατώντας μαχαίρια.

Οι ληστές έβαλαν τα μαχαίρια στο λαιμό της γυναίκας και του άνδρα, λέγοντας σε σπαστά ελληνικά: «Μη φωνάξετε, θα σας σκοτώσουμε. Λεφτά και χρυσαφικά γρήγορα». Ο ένας ληστής άρπαξε τα σκουλαρίκια που φορούσε η γυναίκα και στη συνέχεια, τραβώντας την από τα μαλλιά, την έσυρε μέσα στο σπίτι, ενώ οι δύο άλλοι κρατούσαν ακινητοποιημένο τον άνδρα με το μαχαίρι στο λαιμό.

Η γυναίκα, υπό την απειλή μαχαιριού, έδωσε στο δράστη περίπου 1.000 ευρώ, καθώς επίσης και όλα τα χρυσαφικά που είχε μέσα στη βαλίτσα της, αξίας 20.000 ευρώ

Οι αδίστακτοι ληστές, φεύγοντας, πήραν τα κινητά των θυμάτων, έκοψαν το καλώδιο του σταθερού τηλεφώνου και είπαν στο σοκαρισμένο ζευγάρι να μην καλέσει την Αστυνομία, γιατί θα γυρίσουν και θα τους σκοτώσουν.
prionokordela.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ