2012-04-17 12:34:54
Φωτογραφία για Τα χνάρια του ΙΚΑ Καλλιθέας φαίνεται ότι ακολουθούν και άλλα υποκαταστήματα του ΙΚΑ
Υποκαταστήματα του ΙΚΑ σε όλη τη χώρα έχουν μπει στο στόχαστρο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν χορηγούνται επιδόματα και συντάξεις - «μαϊμού». Aπό τα υποκαταστήματα που ελέγχονται αυστηρά, τρία βρίσκονται στην Αττική, ένα στην Κρήτη και άλλο ένα στην περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Μάλιστα το ηλεκτρονικό «μάτι» του Ιδρύματος αποκάλυψε σκάνδαλο στο ΙΚΑ Πατησίων, κατά τα πρότυπα της Καλλιθέας, με πρωταγωνίστριες και πάλι γυναίκες υπαλλήλους.

Από την περαιτέρω ηλεκτρονική διασταύρωση των στοιχείων στις κεντρικές ελεγκτικές υπηρεσίες του ΙΚΑ, μετά την υπόθεση της Καλλιθέας εντοπίστηκαν παράτυπες συναλλαγές και στο ΙΚΑ Πατησίων, στον τομέα εποπτείας του οποίου ανήκει η Κυψέλη και η ευρύτερη περιοχή πέριξ της οδού Πατησίων. Ως προς τη δομή, τον αριθμό των υπαλλήλων και τον αριθμό των ασφαλισμένων που εξυπηρετεί το συγκεκριμένο υποκατάστημα έχει αρκετές ομοιότητες με εκείνο της Καλλιθέας.

Σε άλλα τέσσερα υποκαταστήματα στην Αθήνα και στην Κρήτη γίνονται έλεγχοι για χορήγηση συντάξεων σε ασφαλισμένους-«φαντάσματα».
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ