2014-01-24 10:14:04
Φωτογραφία για ΜΕ 3ΕΤΕΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΛΕΖΑΡ ...ΛΕΝΕ ΟΙ ΒΕΛΓΟΙ
Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η μετακίνηση του Τζόναθαν Λεζάρ στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, με τους Βέλγους μάλιστα να αναφέρουν ότι έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών.

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, διάφορα δημοσιεύματα στο εξωτερικό κάνουν λόγο για επαφές των ερυθρόλευκων με τον Βέλγο ποδοσφαιριστή και φαίνεται πως, εκτός απροόπτου, ο 26χρονος εξτρέμ θα αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα από το καλοκαίρι. Οι Βέλγοι μάλιστα προχωρούν την υπόθεση κι ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας λόγο όχι μόνο για συμφωνία, αλλά και για... τελειωμένη μεταγραφή, αναφέροντας ότι ο παίκτης έχει ήδη υπογράψει με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, όπως αναφέραμε, αυτό είναι κάτι που εμφανίζεται να το έχει αποκαλύψει ο ίδιος ο παίκτης στον πρόεδρο της Σταντάρ η οποία προσπάθησε να μπει «σφήνα» για την απόκτησή του, ενώ οι Βέλγοι μιλάνε και για τριετές deal, το οποίο θα ξεκινάει από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Από τον Ολυμπιακό άλλωστε επιβεβαιώνεται πλέον ότι εξετάζεται η περίπτωσή του παρά τις αρχικές διαψεύσεις, χωρίς ωστόσο να αναφέρουν κάτι περί συμφωνίας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ