2014-01-24 10:09:15
Φωτογραφία για Θεσσαλονίκη: Νεαρός απειλεί να ανατιναχθεί στον Λευκό Πύργο!
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός πρωταγωνιστής της υπόθεσης βρίσκεται στην πόρτα του Λευκού Πύργου και απειλεί να ανατιναχτεί. 

Όπως μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, υπάρχει μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση και οι αστυνομικοί, απομάκρυναν τους εργαζόμενους και τους επισκέπτες από το σημείο.

Εικόνα από το σημείο με τον πρωατγωνιστή της υπόθεσης

Ο νεαρός πλησίασε την είσοδο του Λευκού Πύργου λίγο πριν τις 09.00 και άρχισε να φωνάζει πως θελει να ''καθαρίσει'' το όνομά του, χωρίς πάντως να έχει πει μέχρι στιγμής, σε ποια υπόθεση αναφέρεται.

Πρόκειται για άντρα γύρω στα 30 που έχει το χέρι στην τσέπη και απειλεί να απασφαλίσει την χειροβομβίδα, που όπως υποστηρίζει έχει μέσα.

ΦΩΤΟ από το σημείο - thestival.gr

Αρχικά φορούσε κουκούλα, την οποία κάποια στιγμή έβγαλε. Στο σημείο έχει φτάσει ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας που προσπαθεί να τον μεταπείσει και να διαπιστώσει αν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και προσπαθούν να τον αποτρέψουν. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών ο άνδρας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Δείτε το σχετικό βίντεο:
pestanea
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ