2014-01-24 14:14:18
Φωτογραφία για Facebook σε πανεπιστήμιο Πρίνστον: Εμείς θα χάσουμε τα μέλη μας και εσείς όλους τους φοιτητές σας
Το Facebook μετά από την έρευνα του Αμερικανικού πανεπιστημίου Πρίνστον πως η σελίδα κοινωνικής δικτύωσης θα έχει χάσει το 80% των χρηστών του τα επόμενα τρία χρόνια, προχώρησε σε δική του μελέτη και τα αποτελέσματα έδειξαν πως Πρίνστον το 2021 δεν θα έχει κανέναν φοιτητή.

Χρησιμοποιώντας μια ανάλογη μέθοδο λοιπόν, οι αναλυτές δεδομένων του κοινωνικού δικτύου κατέγραψαν τις τάσεις των αναζητήσεων της Google, τα λεγόμενα «google trends» και... απεφάνθησαν πως σε λιγότερο από δέκα χρόνια στο φημισμένο αμερικανικό πανεπιστήμιο του Πρίνστον δεν θα έχει απομείνει ούτε ένας φοιτητής!

Τα νέα «like» στη σελίδα του Πρίνστον καταγράφουν πτωτική πορεία, οι επιστημονικές διατριβές, σύμφωνα με τον μελετητή της Google «Google Scholar» επίσης μειώνονται, και τέλος, οι αναζητήσεις για το Πρίνστον στη google.com καταγράφουν καθοδική τροχιά. Επομένως; Δεν θα απομείνει φοιτητής έως το 2021!

Το υστερόγραφο της ανακοίνωσης του facebook «βάζει τα πράγματα στη θέση τους»: Δεν είναι όλες οι μελέτες ίδιες και κάποιες μέθοδοι ανάλυσης μπορεί να οδηγήσουν σε τρελά συμπεράσματα.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ