2014-01-24 16:53:07
Φωτογραφία για Tουρκικά πολεμικά & υποβρύχια περνούν τα στενά του Βοσπόρου!
Το νέο αποκτηθέν σκάφος Της τουρκικής ακτοφυλακής βγαίνει στο Αιγαίο !

SG-702 TCSG Güven στο Βόσπορο. Φωτογραφία: Κερίμ Μποζκούρτ

Το 88,6 μέτρων μήκος και 12,2 μέτρων πλάτους πλοίο  διαθέτει ένα πυροβόλο (δύο κάνες) των 40/70 χλστ OTOBREDA Fast Forty και δύο τηλεχειριζόμενες σταθεροποιημένες πλατφόρμες εξοπλισμένες με πολυβόλα των 12,7 χλστ. και ηλεκτροπτικό αισθητήρα ημέρας / νύκτας.

Το  πλοίο διαθέτει Σύστημα Ελέχγου Πυρός, Ηλεκτροπτικό Σύστημα, Radar έρευνας, ολοκληρωμένο Σύστημα Επικοινωνιών, ενώ το λογισμικό των συστημάτων που το εξοπλίζουν αναπτύχθηκε από τουρκικές εταιρείες. Το πλήρωμα του αποτελείται από 72 άτομα ενώ μπορεί να φιλοξενήσει 20 ακόμα άτομα.

Μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα 22 κόμβων, η αυτονομία του φτάνει τα 3000 ν.μ με ταχύτητα 15 κόμβων, ενώ τα εφόδια του φτάνουν για αποστολές διάρκειας 10 ημερών.

Το νέο αυτό πλοίο της Τούρκικης ακτοφυλακής παρελήφθη  πρίν απο ενα μήνα  και είναι το τρίτο , έχει δε σκοπό να επιχειρεί στο Αιγαίο!


Περιτό να αναφέρουμε οτι Ελλάδα δεν διαθέτει κάτι το παρόμοιο …Το σκάφος ειναι ανοιχτής Θάλασας και μπορεί να βγαίνει  και με θάλασα χωρίς το παραμικρό  κίνδυνο!

Αναμένεται να κυριαρχήσει στο Αιγαίο στην Έρευνα και διάσωση!

Τούρκικο Υποβρύχιο   209/1200 class  περνά και αυτό το  Βόσπορο… Χωρίς όμως να έχει μεγάλες δυνατότητες και πρέπει να είναι το μοναδικό που η Τουρκία έχει αυτή την χρονική στιγμή αξιόπλοιο…Να μν ξεχνάμε όμως οτι έχει  ναυπηγούνται 4 Υποβρύχια στην Γερμανία με τις προδιαγρές του Παπανικολή και οι κακές γλώσσες λένε οτι τα Ελληνικά στον Σκαραμαγκά θα είναι έτοιμα όταν τα Τούρκικα θα είναι έτοιμα στην Μυρσίνα! Ιδωμεν!
veteranos.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ