2014-01-24 17:08:42
Φωτογραφία για Ένταση και ΜΑΤ έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο! [video]
Κλούβες των ΜΑΤ, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και αρκετός κόσμος βρίσκεται από τις 3.30 το απόγευμα της Παρασκευής, έξω από το Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, όπου είχε προγραμματιστεί να γίνει η έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τη μελέτη για τα σκουπίδια.

Κατά διαστήματα ακούγονται φωνές και διαμαρτυρίες από τον κόσμο.

Η συνεδρίαση αποφασίστηκε να γίνει στην πάνω αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου και στο κτίριο θα μπουν μόνο εκπρόσωποι των πολιτών και όχι όλος ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί.

Θυμίζουμε ότι για τα σκουπίδια διαμαρτύρονται οι κάτοικοι περιοχών της δημοτικής ενότητας Βαλτετσίου για τη μονάδα στην Παλαιόχουνη και κάτοικοι της Οιχαλίας για τη μονάδα στην Καλλιρρόη της Μεσσηνίας.

Με την έναρξη της συνεδρίασης ο Λάμπρος Μπούκλης δήλωσε ότι παραιτείται από τη θέση του γραμματέα του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου εξήγησε το κατεπείγον του θέματος και μετά μίλησαν οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.


Ο Δημήτρης Δράκος είπε ότι έπρεπε η συνεδρίαση να γίνει τη Δευτέρα για να υπάρξει καλύτερη προετοιμασία και ενημέρωση των συμβούλων και η συνεδρίαση τόνισε ότι έπρεπε να είναι ανοιχτή στον κόσμο.

Για τρέμουλο να εξυπηρετηθούν συμφέροντα μίλησε ο Νίκος Γόντικας και δεν ψήφισε υπέρ του κατεπείγοντος του θέματος.

Με το κατεπείγον δεν συμφώνησε ούτε ο Νίκος Πατσαρίνος λέγοντας ότι ο φάκελος του έργου έχει κατατεθεί στην Κομισιόν. «Το κατεπείγον είναι δική σας επιλογή για να οδηγήσετε το θέμα εκεί που θέλετε» είπε.

Μετά από ψηφοφορία αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία να συζητηθεί το θέμα ως κατεπείγον.

kalimera-arkadia.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ