2014-01-24 17:05:53
Φωτογραφία για Τέλος ο κατώτατος μισθός για τους νέους 15 έως 29 ετών
Αυτό που διαβάζετε λοιπόν και αυτό που λέγαμε εδώ και πολύ καιρό, όπως φαίνεται θα γίνει πραγματικότητα. Θα καταργηθεί ο κατώτατος μισθός για τους νέους 15-29 ετών οι οποίοι μπαίνουν για πρώτη φορά σε καθεστώς εργασίας.

Αυτό γιατί λέτε άραγε;;; Για την διευκόλυνση της εισόδου τους στην αγορά εργασίας!!!

Άκουσον άκουσον τι πάνε και σκέφτονται οι τρελαμένοι. Θα μπαίνεις λοιπόν για πρώτη φορά στην αγορά εργασίας -εμείς ακόμα απορούμε πως θα το καταφέρεις αυτό- και ο εργοδότης θα σου δώσει ότι επιθυμεί ο ίδιος!

Και πίστεψέ μας θα είναι πενταροδεκάρες εφόσον ήδη αυτός που είναι κάτω 25 ετών παίρνει για 8ωρο  κοντά στα 580 ευρώ μεικτά, περίπου 480 καθαρά!Αυτή λοιπόν την πρόταση για να συνεχίσουμε την προτείνει το Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών(ΚΕΠΕ). Ειδικότερα, στις προτάσεις του ΚΕΠΕ περιλαμβάνεται η «κατάργηση του κατώτατου μισθού για νέους, έως ένα έτος από την πρόσληψή τους, ώστε να δίνεται ισχυρό κίνητρο πρόσληψης, παράλληλα με την ενίσχυση της δράσης του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας (ΣΕΠΕ) µε τη θέσπιση κινήτρων αποδοτικότητας, προς αποφυγή παραβάσεων της εργατικής νομοθεσίας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ