2014-01-24 20:00:13
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ... ΜΑΡΚΑΝΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ!
Η επιστροφή του Ιβάν Μαρκάνο στον Ολυμπιακό είναι πλέον και… επίσημη, καθώς η Ρουμπίν Καζάν ανακοίνωσε τον δανεισμό του Ισπανού αμυντικού στους ερυθρόλευκους.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη (23/1) ο Μίτσελ ζήτησε την απόκτηση του συμπατριώτη του ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην ρωσική ομάδα και μία μέρα αργότερα, την Παρασκευή (24/1) οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έκαναν το… χατίρι στον τεχνικό ηγέτη της ομάδας τους, καθώς συμφώνησαν με την Ρουμπίν για τον δανεισμό του.

Αυτό άλλωστε ανακοίνωσε η διοίκηση της ρωσικής ομάδας, μέσω της επίσημης ιστοσελίδα της, τονίζοντας πως ο Ισπανός υψηλόσωμος αμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό για τους επόμενους έξι μήνες ως δανεικός, ενώ στην συμφωνία υπάρχει οψιόν για το καλοκαίρι.

«Ο 26χρονος αμυντικός της Ρουμπίν Καζάν, Μαρκάνο δόθηκε δανεικός στον Ολυμπιακό με οψιόν αγοράς. Ο Μαρκάνο γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου του 1987 στην Σανταντέρ της Ισπανίας. Έχει αγωνιστεί στις Ράσινγκ, Βιγιαρεάλ, Χετάβε στην Ισπανία και στον Ολυμπιακό στην Ελλάδα.

Το καλοκαίρι του 2012 η Ρουμπίν απέκτησε τα δικαιώματά του και βοήθησε την ομάδα μας σε 61 αγώνες πετυχαίνοντας 3 τέρματα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ