2014-01-25 01:39:04
Φωτογραφία για ΙΜΠΑΝΙΕΘ : ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΜΑΡΚΑΝΟ
Ο Ολυμπιακός δεν επιβεβαιώνει deal με Μαρκάνο και περιμένει την άφιξή του ενώ ο ατζέντης του Ινιάκι Ιμπάνιεθ, που είναι ήδη Ελλάδα τονίζει στο "gazzetta.gr" πως οι επαφές του Σαββάτου θα φέρουν την συμφωνία.

«Ξέρω για την ανακοίνωση της Ρούμπιν Καζάν όμως ακόμα δεν έχουμε οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Το Σάββατο θα κάνουμε τις τελικές συζητήσεις με τον Ιβάν και την ομάδα για να την οριστικοποιήσουμε», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος του Ιβάν Μαρκάνο, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, που είναι ήδη στην χώρα μας για τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.

Ο Μαρκάνο αναμένεται να αφιχθεί στην Ελλάδα το απόγευμα του Σαββάτου, οπότε και θα γίνει η τελική σειρά των επαφών προκειμένου να τα βρει οριστικά με τον Ολυμπιακό, καθώς όπως προκύπτει οι ερυθρόλευκοι βρήκαν το απαιτούμενο κοινό σημείο επαφής με την Ρουμπίν Καζάν (εξού και η ανακοίνωση) αλλά δεν έχουν αποσπάσει ακόμα το τελικό «ναι» του παίκτη.

Τόσο ο Ιμπάνιεθ πάντως όσο και οι ιθύνοντες των ερυθρόλευκων αισιοδοξούν, ενώ και ο ίδιος ο Μαρκάνο θέλει πολύ να γυρίσει στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα το πιο μεγάλο... αγκάθι είναι το ιδιαίτερα υψηλό συμβόλαιο του παίκτη, όμως άπαντες περιμένουν ένα αίσιο τέλος στην συγκεκριμένη υπόθεση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ