2014-01-25 12:11:08
Φωτογραφία για ΕΙΔΕ... ΚΡΟΟΣ Ο ΜΟΓΙΕΣ!
Δεδομένου του αγωνιστικού κενού αυτό το Σαββατοκύριακο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ντέιβιντ Μόγιες έκανε ένα γρήγορο ταξίδι στη Γερμανία για πιθανούς στόχους.

Ο τεχνικός της ευρωπαϊκής αντιπάλου του Ολυμπιακού παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι της Γκλάντμπαχ με την Μπάγερν αλλά... δεν ήταν μόνος. Δίπλα του καθόταν ο εκπρόσωπος του Τόνι Κρόος, Σάσα Μπρίζ, και έτσι... ένα καινούργιο θέμα γεννήθηκε.

Ο Κρόος τις τελευταίες εβδομάδες είχε αρνηθεί την ανανέωση του συμβολαίου του με τους Βαυαρούς και φυσικά θα ήταν ό,τι καλύτερο για τον Σκωτσέζο τεχνικό στην προβληματική μεσαία γραμμή της ομάδας του.

Το τρέχον συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της επόμενης σεζόν και ο Καρλ Χάιντζ Ρούμενιγκε αποκάλυψε πως υπήρχαν προβλήματα στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών. Η Μπάγερν θα ζητήσει ακατέβατα 28 εκ. ευρώ, κατί που όπως φάνηκε στην περίπτωση του Μάτα δεν φοβίζει τη Γιουνάιτεντ.

Βέβαια οι πρώτοι λόγοι για τους οποίους βρέθηκε ο Μόγιες στο Μόναχο ήταν ο Μάντζουκιτς και ο Χέρμαν της Μπορούσια. Ο Κροάτης μάλιστα φαίνεται δυσαρεστημένος από το χρόνο συμμετοχής του και το δείχνει με την έλλειψη ενθουσιασμού στις προπονήσεις. Φυσικά με την έλευση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι το καλοκαίρι ο χρόνος του θα είναι ακόμα πιο πολύ περιορισμένος...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ