2012-04-17 15:11:03
Φωτογραφία για Και επίσημα ο Δημαράς με τον Καμμένο
Από το Γραφείο Τύπου του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών πήραμε το παρακάτω e-mail και το αναρτούμε!!!

"Από τις 14 Απριλίου 2011, όταν το Άρμα Πολιτών εγκρίθηκεαπό τον Άρειο Πάγο ως κόμμα, σταθερή και δημόσια ήταν η πρόσκληση προς όλες τιςαντιμνημονιακές οργανώσεις και πολιτικά κόμματα, για μία κοινή....... συμπόρευσηπροκειμένου να αντιμετωπιστεί η μνημονιακή επιλογή της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Παρά τις πολύμηνες συζητήσεις και συνομιλίες με όλουςόσοι δήλωναν αντιμνημονιακοί, δυστυχώς, δεν υπήρξε αποτέλεσμα.Κοινή είναι η εκτίμηση και η πεποίθηση του ελληνικούλαού ότι μόνο ενωμένη η Κοινωνία μπορεί να αντιμετωπίσει τη σύγχρονη προδοσίακαι λαίλαπα.Παρά ταύτα, η αδυναμία συνεννόησης οδήγησε σεπολυδιάσπαση το χώρο που ενώ….. συμφωνούσε, δεν μπόρεσε να συνεννοηθεί.Σήμερα, εκείνο που προέχει είναι η σωτηρία της πατρίδας,η Εθνική Ανεξαρτησία και η υπεράσπιση των δημοκρατικών θεσμών.Περιμέναμε μέχρι την τελευταία στιγμή τη δυνατότητα κοινήςκαθόδου στις εκλογές
. Δυστυχώς πολιτικές δυνάμεις που είχαν συμφωνήσει μαζίμας, δύο μέρες πριν από την προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων, αρνήθηκαν.Ο μόνος πολιτικός χώρος ο οποίος από την πρώτη στιγμήκαι επανειλημμένα  μας προσκάλεσε σεσυνεργασία, ήταν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Αν και διαφορετική η πολιτική καταγωγήμας, δεχθήκαμε ως Άρμα Πολιτών τη  συνεργασία,η οποία βασίζεται σε 10 αρχές πάνω στις οποίες συμφωνήσαμε, προκειμένου να αντιμετωπίσουμεαπό κοινού την προδοσία. Είναι σαφές ότι η συμφωνία αναγνωρίζει και επικυρώνει  το απαράβατο δικαίωμα σε επιμέρουςδιαφορετικές εκτιμήσεις του Άρματος Πολιτών.Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για την ενότητα τηςσυντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων  πουπροσδοκά ένα Ενιαίο Πατριωτικό Κοινωνικό Δημοκρατικό Μέτωπο.

Ακολουθούν οι αρχές πάνω στις οποίες συμφωνήσαμε:ΓιαΙσχυρή Κοινωνία και Ανεξάρτητη Πατρίδα 1.   Πίστηστο Δημοκρατικό πολίτευμα και στην αντιπροσωπευτική Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.2.   Ισότιμηθέση της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σε μια Ευρώπη των Εθνών και των Λαώνκαι όχι των αόρατων αγορών.3.   Ναιστην ισότιμη συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη. 4.   Διεκδίκησητων γερμανικών αποζημιώσεων.5.   «ΚόκκινεςΓραμμές» στα Εθνικά μας Θέματα, απαρέγκλιτη και αταλάντευτη διαφύλαξη τωνκυριαρχικών μας δικαιωμάτων, της εθνικής μας ανεξαρτησίας και της ιστορικήςδιαδρομής του Έθνους μας.6.   Πλήρηςενημέρωση του Ελληνικού Λαού και του Κοινοβουλίου ως προς το χρέος της χώραςκαι Ανεξάρτητη Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου του χρέους για να μάθουμε τι έχουμεπληρώσει σε τόκους και τοκοχρεολύσια.7.   Τήρησητων διεθνών υποχρεώσεών μας, εφόσον δεν είναι σε βάρος του λαού, αλλά καιεξέταση όλων των παραμέτρων που προκύπτουν από το Διεθνές Δίκαιο, για νααρνηθούμε επαχθείς όρους που έχουν υπογραφεί από προηγούμενες κυβερνήσεις καιαπό τη σημερινή δοτή συγκυβέρνηση.8.   Αναθεώρησητου Συντάγματος με στόχο τη διαφάνεια και τη δημοκρατική λειτουργία, των θεσμώνμε επίκεντρο το άρθρο 86. Είμαστε υπέρ της κατάργησης του σημερινού νομικούπλαισίου περί ευθύνης υπουργών.9.   Υποστήριξημε κάθε τρόπο της τιμωρίας των ενόχων - αυτών που αποδεδειγμένα βύθισαν τη χώραμας στην οικονομική καταστροφή και έκλεψαν το δημόσιο χρήμα – με επιστροφή τωνκλεμμένων και δήμευση περιουσιών. 10. Περιφρούρηση της ΚοινωνικήςΔικαιοσύνης και άρνηση κάθε ανοχής, υπογραφής και συμφωνίας σε μείωση μισθώνκαι συντάξεων, σε πρόσθετους φόρους και οικονομικές επιβαρύνσεις για τηνκοινωνία. 11. Ναι σε αναπτυξιακές λύσεις για τηναντιμετώπιση της ανεργίας. 12. Ναι στην πάταξη της φοροδιαφυγής καιεισφοροδιαφυγής.13.       Ναισε όποιες θεσμικές πρωτοβουλίες βοηθούν στην πάταξη της γραφειοκρατίας. 14.        Ναι στην ανοικοδόμηση του Κοινωνικού Κράτουςμε τα βασικά αγαθά (Υγεία, Παιδεία, Ασφάλιση) να είναι υπό την εποπτεία τουκράτους ως δημόσια αγαθά για όλους τους πολίτες.  

Επισυνάπτουμε:Απόσπασμα της Ιδρυτικής Διακήρυξης του Κόμματος:“Είμαστε Ελεύθεροι, ΑνεξάρτητοιΠολίτες. Χωρίς παλαιοκομματικές παρωπίδες και περιχαρακώσεις. Με αυτενέργειακαι αυτοοργάνωση. Για να υλοποιήσουμε την ενότητα στην κοινωνική βάση. Αυτό πουθέλει σήμερα ο λαός. Και αυτό που υπαγορεύουν οι κρίσιμες σημερινές συνθήκεςστην χώρα.” Ανακοίνωση της  11ης Απριλίου για τις πολιτικές μας θέσεις Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ