2012-04-17 16:07:50
Φωτογραφία για Ομογενής στην Αυστραλία,  έδωσε όπλο στο μωρό του, το φωτογράφισε και έβαλε τη φωτογραφία στο facebook!
«Η τρέλα δεν πάει στα βουνά» λέει μία παροιμία η οποία επιβεβαιώνεται πανηγυρικά όσον αφορά την περίπτωση του ομογενή μας στην Αυστραλία Αδάμ Μουτσόπουλου, που αποφάσισε ότι η φωτογραφία της ούτε καν τρίχρονης κορούλας του, να κρατά ένα τεράστιο πιστόλι θα είχε θετική αποδοχή από τους χρήστες του κοινωνικού δικτύου!!

Σίγουρα δεν περίμενε μετά τη σχετική δημοσιοποίηση της προκλητικής φωτογραφίας να του χτυπήσει την πόρτα η αστυνομία, η οποία ανακάλυψε και άλλα «καλούδια» στο σπίτι του. Μεταξύ αυτών που η αστυνομία ανακάλυψε ήταν 65 γραμάρια του εκρηκτικού Powergel τα οποία είχε κρύψει στο ψυγείο του, κάμποσα όπλα, μαριχουάνα, αμφεταμίνες, πυροτεχνήματα, δύο πυροκροτητές ένα σπαθί και ένα στιλέτο.

Λόγω των ευρημάτων ο 29χρονος Μουτσόπουλος κατηγορήθηκε για παράνομη κατοχή όπλων, εκρηκτικών και ναρκωτικών στα μέσα της εβδομάδας οδηγήθηκε στο δικαστήριο.

Η απόφασή του όμως του δικαστηρίου μάλλον τον έριξε στα μαλακά...μιας και ο δικαστής David Parson τον καταδίκασε... σε ενός χρόνου φυλάκιση με αναστολή δύο ετών γιατί όπως είπε ο Μουτσόπουλος άρχισε να εντάσσεται στην κοινωνία, εργάζεται κανονικά, δεν είχε παρανομήσει ποτέ στο παρελθόν και γενικότερα ήταν δίκαιο να του δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία.

Βέβαια δεν γλίτωσε το πρόστιμο των $950 δολαρίων Αυστραλίας.
online-pressblog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ