2014-01-28 20:12:46
Φωτογραφία για Γίνεται ''Παριζιάνος'' ο Καμπάιγ
Ο Γιοάν Καμπάιγ αναμένεται να περάσει σήμερα (28/1) από ιατρικές εξετάσεις, αφού Νιούκαστλ και Παρί Σεν Ζερμέν ήλθαν τελικά σε συμφωνία.

Οι "καρακάξες" είχαν απορρίψει προ ολίγων ημερών πρόταση των πρωταθλητών Γαλλίας  που άγγιζε τα 17 εκατομμύρια ευρώ, με τους Παριζιάνους όμως να επανέρχονται δριμύτεροι και να καταθέτουν σαφώς βελτιωμένη πρόταση κοντά στα 24,5 εκατομμύρια.

Το όνομα του Καμπάιγ ακουγόταν πολύ έντονα όσο πλησίαζε η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, αλλά οι περισσότεροι θεωρούσαν ότι πιθανή μεταγραφή του θα πραγματοποιείτο το καλοκαίρι. Ο διεθνής μέσος έχει θέλξει με τις εμφανίσεις του τα τελευταία 2,5 χρόνια που αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ και ειδικά φέτος αποτελεί τον κινητήριο μοχλό της ομάδας του Άλαν Πάρντιου συνδέοντας αρμονικά άμυνα και επίθεση.

Φαβορί για την απόκτησή του ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία είχε επανειλημμένως εκφράσει ενδιαφέρον για να τον εντάξει στο ρόστερ της, με την Παρί να μπαίνει σφήνα και να καταφέρνει να αποσπάσει την υπογραφή του ταλαντούχου μέσου.


Ο ίδιος ο παίκτης, θερμός υποστηρικτής μιας άλλης γαλλικής ομάδας, της Λιλ, στην οποία αγωνιζόταν από το 1998 (από το 2004 ως επαγγελματίας) ως το 2011 όταν και αναζήτησε την τύχη του στο νησί, φέρεται να επιθυμεί διακαώς να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι το οποίο δεν ήταν εφικτό με τη Νιούκαστλ. Έτσι, η αποχώρησή του από την ομάδα ήταν σχεδόν βέβαιη παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του έληγε το 2016.

Ο Πάρντιου είχε προαναγγείλει, εμμέσως, νωρίς τη Δευτέρα την έκβαση της υπόθεσης, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο δεν επρόκειτο να έχει αίσιο τέλος.

"Μιλάτε σε κάποιον που έχασε τον Άντι Κάρολ οκτώ ώρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος. Οπότε όχι. Δεν είμαι αισιόδοξος και δεν νομίζω ότι οποιαδήποτε ομάδα που δεν αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ θα μπορούσε να είναι.", είπε ο Άγγλος τεχνικός και συνέχισε:"Δεν θέλω να φύγει. Κανείς δεν το θέλει, από τον πρόεδρο μέχρι οποιονδήποτε στο επιτελείο της ομάδας. Ξέρουμε ότι μια πλούσια ομάδα ενδιαφέρεται και κάνουμε ό,τι καλύτερο για να προστατεύσουμε τη Νιούκαστλ."

Ο Καμπάιγ θα είναι διαθέσιμος για τους αγώνες της Παρί με την Μπάγερ Λεβερκούζεν στο πλαίσιο της φάσης των 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πήρε Βανγκέλι ο Άρης
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πήρε Βανγκέλι ο Άρης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ