2012-04-17 16:27:07
Φωτογραφία για Υπεγράφη η σύμβαση παραχώρησης του παιδικού σταθμού της ΧΑΝ στο Δ.Κηφισιάς
Την παραχώρηση του Παιδικού και Βρεφονηπιακού Σταθμού καθώς και της παιδικής χαράς της Χριστιανικής Αδελφότητας Νέων στην οδό Τατοΐου 1 στην Κηφισιά, υπεγράφη μεταξύ του Δήμου Κηφισιάς και της ΧΑΝ.

Το μεσημέρι της Τρίτης 3 Απριλίου, ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης παρουσία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Άννας Κορογιαννάκη, υποδέχθηκε στο γραφείο του, στο Δημαρχείο της πόλης, τον Πρόεδρο της ΧΑΝ, Γεράσιμο Θεοτοκάτο, τον Αντιπρόεδρο Γεώργιο Θοδωράτο, την Γενική Γραμματέα Χριστίνα Μαρκαντώνη και το τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Λεωνίδα Μαρκαντώνη και υπέγραψαν από κοινού, το ιδιωτικό συμφωνητικό με το οποίο παραχωρείται ο χώρος ο οποίος μετά από τις απαραίτητες επισκευές θα παραδοθεί στους κατοίκους της Κηφισιάς.

Με τη σημαντική αυτή συμφωνία δημιουργείται ένας νέος σύγχρονος και ασφαλής Παιδικός και Βρεφονηπιακός Σταθμός που θα εξυπηρετεί και θα διευκολύνει τους γονείς, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.


Εδώ και δύο δεκαετίες είχαν να ακουστούν χαμόγελα και παιδικές φωνές στο ιστορικό αυτό κτίριο στο οποίο έχουν μεγαλώσει αρκετές γενιές.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Γ. Χιωτάκης, ιδιαίτερα συγκινημένος μίλησε για το έργο της ΧΑΝ το οποίο όπως είπε προσέφερε πολλά στη νεολαία.

«Πρέπει να κάνουμε όλο τον κόσμο μέλη» τόνισε ο Δήμαρχος Κηφισιάς προσθέτοντας ότι «με την λειτουργία του νέου παιδικού σταθμού σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά ένα ζεστό οικογενειακό περιβάλλον και να τα βοηθήσουμε να κάνουν με ασφάλεια τα πρώτα τους βήματα, από την μικρή κοινωνία της οικογένειας, στην ευρύτερη κοινωνία. Να τα βοηθήσουμε να αναπτύξουν την προσωπικότητα και τα ταλέντα τους με τον πιο δημιουργικό και ευχάριστο τρόπο, μέσα από μελετημένα προγράμματα, με την πολύχρονη εμπειρία, την πείρα και τις γνώσεις του προσωπικού μας».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΧΑΝ κ. Θεοτοκάτος ανέφερε ότι «η ΧΑΝ έχει ανοιχτές τις πόρτες, ανοιχτές και τις αγκαλιές. Σήμερα με την υπογραφή αυτού του συμφωνητικού, θεμελιώνουμε μια πρότυπη συνεργασία».

Όλοι οι παρευρισκόμενοι κατέληξαν ότι αυτή η συνεργασία μπορεί να αποτελέσει τον προάγγελο μίας ακόμη συμφωνίας η οποία θα προβλέπει την αξιοποίηση από τον Δήμο Κηφισιάς των αθλητικών εγκαταστάσεων της ΧΑΝ.
kifissia24.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ευδαιμονία
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ευδαιμονία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ