2014-01-29 12:29:12
Φωτογραφία για Φωτιές σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ άναψε η ομιλία Παπαδόπουλου στους «58»
Την ενόχληση του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ -για διαφορετικoύς λόγους- προκάλεσε η παρέμβαση του Ανδρέα Παπαδόπουλου στην εκδήλωση των «58» στην Κηφισιά.

Η φράση του πρώην εκπροσώπου της ΔΗΜΑΡ περί «νοσταλγών του Ανδρέα Παπανδρέου» προκάλεσε αντιδράσεις στην Ιπποκράτους, ενώ από πλευράς Δημοκρατικής Αριστεράς υπάρχει γκρίνια για το γεγονός ότι στέλεχός τους ήταν βασικός ομιλητής σε εκδήλωση των «58».

Ο Σπύρος Λυκούδης, που επίσης έχει εξαρχής ταχθεί υπέρ του διαλόγου με τους «58», άφησε σαφείς αιχμές για την απόφαση του κ. Παπαδόπουλου να κάνει παρέμβαση στην εκδήλωση και κράτησε σαφείς αποστάσεις.

«Αντιλαμβάνομαι ότι αντικειμενικά υπάρχει ένα ζήτημα. Κατά πόσο μέλη της ΚΕ του κόμματος και βουλευτές μπορούν να παίρνουν μέρος ως κεντρικοί ομιλητές σε μια εκδήλωση ενός φορέα που διαμορφώνει άλλο ψηφοδέλτιο» είπε ο Σπύρος Λυκούδης στον 984.

Από το ΠΑΣΟΚ δεν έκρυβαν την ενόχλησή τους, επαναλαμβάνοντας τη δημόσια επισήμανση του Ευ.Βενιζέλου ότι, όπως το ΠΑΣΟΚ σέβεται όλα τα κόμματα, τις κινήσεις και τα πρόσωπα, ζητεί τον απόλυτο σεβασμό της ιστορίας και του σημερινού δύσκολου ρόλου του ΠΑΣΟΚ.


Στην ομιλία του ο κ. Παπαδόπουλος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι ουσιαστικά επαναλαμβάνει, με διαφορετικά λόγια, το «λεφτά υπάρχουν», ενώ χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ δύναμη απολύτως λαϊκιστική, αντιευρωπαϊκή, έως και επικίνδυνη για τον τόπο.

«Αυτά που τάζει ο κ. Τσίπρας» παρατήρησε χαρακτηριστικά, «θα τα βρει έξω από την Κουμουνδούρου, γιατί σε περίπτωση που κερδίσει, θα μαζεύεται ο κόσμος κάτω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και θα ζητά τα υπεσχημένα».

Συνεχίζοντας την επίθεση στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παπαδόπουλος του καταλόγισε ότι «έχει μαζέψει όλο το βαθύ ΠΑΣΟΚ, τους νοσταλγούς του Ανδρέα, τους συνεργάτες του Ακη, τη συνδικαλιστική νομενκλατούρα που κατέστρεψε το δημόσιο», επαναλαμβάνοντας με άλλα λόγια τη φράση «λεφτά υπάρχουν».
news.in.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ