2014-01-29 15:30:17
Φωτογραφία για Τζουντ Λο: Η Σιένα Μίλερ τον απάτησε με το… Τζέιμς Μποντ
Τι κι αν χώρισαν το 2006, λόγω της δικής του απιστίας με τη νταντά των παιδιών του; Απ’ ό,τι φαίνεται, η Σιένα Μίλερ είχε φροντίσει να πληρώσει το Τζουντ Λο με το ίδιο νόμισμα Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο διάσημος ηθοποιός είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη, υποστηρίζοντας ότι είχε πέσει θύμα υποκλοπών της ταμπλόιντ εφημερίδας News of the World του ομίλου Μέρντοχ, η οποία το 2005 είχε αποκαλύψει πως η Μίλερ τον απατούσε με το Ντάνιελ Κρεγκ.

Εννέα χρόνια μετά, ο 41χρονος εμφανίστηκε ξανά στη δικαστική αίθουσα του Old Bailey, στο Λονδίνο, όπου εκδικάζεται το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Εμφανώς συγκινημένος και ενοχλημένος, άκουσε το δικαστήριο να επιβεβαιώνει την παράνομη σχέση της πρώην αρραβωνιαστικιάς του με το Τζέιμς Μποντ, ενώ ο ίδιος ανέφερε πως υποψιάζεται πως συγγενικό του πρόσωπό διέρρευσε την πληροφορία στον Τύπο.

"Θα ήμουν χαρούμενος αν αυτή η ιστορία δεν έβγαινε ποτέ στο φως", δήλωσε ο Λο, ο οποίος παραδέχθηκε πως διάβασε το επίμαχο δημοσίευμα για την απιστία, στο γάμο της αδελφής του.


Μάλιστα, εξομολογήθηκε πως δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και τηλεφώνησε αμέσως στον Κρεγκ.

"Απείλησα ότι θα τα αποκαλύψω όλα στην τότε κοπέλα του, Σατσούκι Μίτσελ", είπε και κατέληξε:

"Σοκαρίστηκα όταν έμαθα πόσες πληροφορίες είχε στα χέρια της η εφημερίδα για την προσωπική μου ζωή. Προσπαθούσα να πάω κάπου ήρεμα τα παιδιά μου για να μην ενοχλούνται και έβλεπα συνεχώς φωτογράφους μπροστά μας".
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
33o Rally Sprint Κορίνθου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
33o Rally Sprint Κορίνθου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ