2012-04-17 17:26:43
Φωτογραφία για Ένα θαύμα θα κρατήσει τον Κλάους στην Τούμπα
Η προφυλάκιση του Γιώργου Σαχπατζίδη σαφώς και αποτελεί κακόμαντάτο για τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για έναν και μόνο λόγο: η παρουσία πλέοντων υιών του στο ΔΣ της ΠΑΕ είναι διακοσμητική και δεν αποκλείεται μάλιστα ναμην είναι παρόντες στο νέο σχήμα που θα ζητήσει από το Πρωτοδικείο τη διοίκησηγια τους επόμενους έξι μήνες. Από την Παρασκευή είχε γίνει γνωστό πώς οιτραπεζικοί λογαριασμοί του επιχειρηματία με εντολή της Εισαγγελέως είχανδεσμευτεί. Είναι επίσης δεδομένο πώς για τους δυο γιους του προφυλακισμένουεπιχειρηματία, πλέον η προτεραιότητά τους δεν είναι ο ΠΑΟΚ αλλά πώς θα στηρίξουντον πατέρα τους.

Αυτό που ενδιαφέρει στην παρούσα φάση την ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πώςδεν μπορεί να ελπίζει στην οικονομική συνδρομή της οικογένειας Σαχπατζίδη γιανα μπορέσει να συγκεντρώσει τα χρήματα που χρειάζονται έτσι ώστε τον Ιούνιο ναπάρει την αδειοδότηση από την ΟΥΕΦΑ και να μπορέσει να συμμετάσχει και του χρόνουστις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.


Όσο λοιπόν και αν είναι στενάχωρο, είναι δεδομένο πώς ημοναδική λύση στην παρούσα φάση για τη διοίκηση είναι μια για την εισροή χρημάτωνστα ταμεία της και αυτή είναι η πώληση ποδοσφαιριστή. Τον Γενάρη θυσιάστηκε οΒιερίνια για να γλιτώσει ο ΠΑΟΚ την καμπάνια και τώρα πλέον ετοιμάζεται ναπωληθεί ο Αθανασιάδης. Υπάρχει συγκεκριμένη ρήτρα 3 εκατομμυρίων ευρώ που πριναπό μερικούς μήνες, ομάδα από την Ρωσία, η Τέρεκ Γκρόζνι του ιδιόρρυθμου Τσετσένουιδιοκτήτη της, είχε προσφερθεί να καλύψει. Με βάση λοιπόν τα σημερινά δεδομένα,αν η συγκεκριμένη ομάδα επιστρέψει με την πρόταση ή βρεθεί έστω κάποια άλλη ομάδαγια να καλύψει τη ρήτρα, θα πρέπει να μπούμε στη διαδικασία να αποδεχθούμε πώςο Αθανασιάδης την επόμενη σεζόν δε θα φορά τα ασπρόμαυρα.

Εναλλακτική λύση; Να βγάλει από τον Μάιο προς πώληση ταεισιτήρια διαρκείας για την ΝΕΑ περίοδο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ελπίζοντας πώς μέσα σε ένα μήναθα μαζευτεί το ποσό που χρειάζεται για να μπορέσει  να πάρει την αδειοδότηση. Σενάριο όμως πουγια να προχωρήσει δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο φόβος της Lady Gaga
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο φόβος της Lady Gaga
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ