2012-04-17 17:56:28
Φωτογραφία για Οι εργαζόμενοι του Alter με υβρεολόγιο... Αυριανής, απειλούν συντάκτες γνωστού blog!
Μια σοβαρή καταγγελία σχετικά με -δήθεν- email αναγνωστών - εργαζομένων του Alter, που προτρέπουν τους συναδέλφους τους πολλές φορές χρησιμοποιώντας φρασεολόγιο πεζοδρομίου ή "Αυριανής", έγραψε ο  plagiotitlos στο μπλογκ του. Εμείς σας παραθέτουμε το άρθρο, με το οποίο συμφωνούμε και επαυξάνουμε....Και αναφορικά με τις απειλές που έχουμε δεχτεί εδώ και 8 ημέρες...θα σας ενημερώσουμε, μετά το εν λόγω άρθρο:...

....Έγραψε ο plagiotitlos:

ΜΑΣΤΟΡΑ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ: ΟΙ "ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ" ΤΟΥ ALTER ΚΑΙ ΤΑ "E - MAIL" Blog δημοσιεύει e -mails αναγνωστών που είναι όλα ίδια και τα στέλνουν (και καλά) "εργαζόμενοι του Alter". Κανένας από αυτούς σύμφωνα με τα "γραφόμενα τους" δεν πιστεύει στην επίσχεση εργασίας, δεν θέλει αυτή να συνεχιστεί, θέλει να επιστρέψει στην δουλειά νομίζοντας πως θα πληρωθεί(!!) και άλλα τέτοια κουλά που έχουν στόχο την κολακεία συμπολιτών μας χαμηλής νοημοσύνης, "εμπλουτισμένα" με αρκετή αναίδεια και τόνους λαϊκισμού.


Προσθέστε ότι τελειόφοιτος της πρώτης δημοτικού που έχει μάθει γραφή και ανάγνωση (ακόμη και αν πήρε "Β" στον έλεγχο) είναι εύκολο να αναγνωρίσει το ίδιο στυλ γραφής που έχουν όλα τα e-mails των "αναγνωστών", ενώ ο μπαμπάς του πιτσιρίκου έτσι και διάβαζε στα νιάτα του Αυριανή θα καταλάβει πως οι "συντάκτες των e-mails" έκαναν ακριβώς το ίδιο με αυτόν, αποκτώντας επιρροές που τους συντροφεύουν μέχρι σήμερα (είδες πόσο εύκολα μάστορα αλλάζει λίγο το στυλ με το τελευταίο που έβαλα;).

Ρε μεγάλε, άλλαξε το λίγο το ρημάδι, βάλε κανένα "e -mail αναγνώστη" που να έχει τόνους, άλλο που να μην έχει, κάνε σε άλλο ωρθωγραφυκα λάθυ, σε άλλο μην κάνεις μπας και ξεκαρφωθείς: δεν είπαμε να γράψεις μερικά μέχρι σε πρόζα αλλά εντάξει. Όχι τίποτα άλλο αλλά γελάσαμε μια, γελάσαμε δύο, βάλε κάτι διαφορετικό να συνεχίσουμε τα γέλια.

Υ.Γ. Μήπως από την ακτινοβολία του σήματος αλλά και το ρεύμα έχει γίνει ζημιά με τα χρόνια; Όχι τίποτα άλλο, αλλά ο "μικρός" είναι τουλάχιστον ακούρευτος με αποτέλεσμα εκεί οι... τρίχες να μαζεύουν κάτι απ' αυτά: το έπιασες το υπονοούμενο, μας πήραν χαμπάρι μάστορα!

Σχόλιο και διευκρινήσεις pressarismenou: Το πρωτότυπο κείμενο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Ακούστε κύριοι/ες πως έχουν τα πράγματα: Εδώ και λίγες ημέρες έχουν φτάσει σε εμάς εδώ στον pressarismeno...περίεργα email. O αποστολέας ισχυρίζεται ότι είναι κρατικός λειτουργός. Εμείς με βάση το φρασεολόγιο που χρησιμοποίησε -και που θα ζήλευε και ο πιο φανατικός "Αυριανιστής" της δεκαετίας του '80- δεν πιστεύουμε ότι θα έκανε κάτι τέτοιο, κάποιος που το Ελληνικό κράτος έχει διορίσει σε ένα τόσο νευραλγικό πόστο...

Το αστείο του πράγματος είναι το εξής:

Στις 25/02/2012 είχαμε δημοσιεύσει επιστολή αναγνώστη που σατίριζε πρόσωπα και καταστάσεις στο ALTER μετά από μία συνάντηση των εργαζομένων που έγινε στο εν λόγω κανάλι (για λόγους που θα καταλάβετε παρακάτω το σβήσαμε το άρθρο)...

Σχεδόν ένα μήνα μετά το εν λόγω blog, για το οποίο έγραφε ο plagiotitlos, δημοσίευσε μια από τις γνωστές επιστολές των αναγνωστών - εργαζομένων - φιλοεργοδοτικών (επαναλαμβάνουμε ένα μήνα μετά! Για ποιο λόγο: αυτοί ξέρουν...)....και εδώ αρχίζει ο χαβαλές: Το κείμενο υπαινίχθηκε ότι...φιλοξενήθηκε παράνομη βιντεοσκόπηση προσώπων... Μάλιστα μας ρώτησαν ποιος είναι ο αποστολέας αυτού του κειμένου, κάτι που εμείς δεν γνωρίζαμε αφού το συγκεκριμένο άρθρο δεν δημοσιεύτηκε ΠΟΤΕ από το δικό μας blog!

...Και μια επισήμανση σε...κάποιο blog: Σε παλαιότερο κείμενό μας (πριν περίπου δύο μήνες) είχαμε αμφισβητήσει τις...επιστολής διαμαρτυρίας των φιλοκουρικών εργαζομένων του Alter. Μας είχατε διαβεβαιώσει για την αυθεντικότητα τους. Επειδή δεν αμφιβάλουμε και πειστήκαμε από τα λεγόμενα σας, σας προτείναμε να δημοσιεύσουμε την απάντηση σας προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Όπως θυμάστε μας είπατε να μην κάνουμε κάτι τέτοιο, γιατί θα αναγκαστούν να βγάλουν τα ονόματα των αποστολέων στον αέρα. Σεβόμενοι τόσο εσάς, όσο και την ανωνυμία όσων γράφουν στα μπλογκς (συντάκτες ή αναγνώστες) σας διαβεβαιώσαμε ότι δε θα κάνουμε κάτι τέτοιο...

Ο λόγος που τα βγάζουμε όλα στη φόρα είναι προς ασφάλεια όχι τόσο δική μας όσο...για τις οικογένειες μας!

Από την άλλη, κάποιοι άλλοι....όχι βέβαια εσείς, μας ζητούν τα ονόματα των συντακτών των επιστολών....παρανοϊκό δεν ακούγεται;

Αποτέλεσμα: Μας έστειλαν επιστολές με όλα αυτά τα κείμενα μας απείλησαν, ενώ στο κείμενο που προφανώς κάποιος είχε εκτυπώσει και τους το είχε στείλει, ο ασεβής "εκτυπωτής" είχε γράψει "ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ".

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, απαιτούμε συγνώμη καθότι συνεργάτης της ιστοσελίδας μας αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας με τη μητέρα του. Όταν του ζητήσαμε...του "εκτυπωτή" να το κάνει μεταξύ άλλων χυδαιοτήτων μας έγραψε:

Τέτοια χιούμορ με την προσωπικότητα των άλλων που δεν μπορείς να

φτάσεις να κάνεις στην οικογένεια σου κι όχι σε μένα.

ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΟ ΛΕΩ................

και συγγνώμη θα ζητήσεις Ε.Σ.Υ.

Μας αποκάλεσε με χαρακτηρισμούς και μας προκάλεσε να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη...

...Εμείς θα απαντήσουμε με την προτροπή, μέσω "Αυριανής" του "κοινού μας φίλου" Γιώργου Κουρή όταν τον απειλούσε με μηνύσεις ο Αλαφούζος:

"Γιαννάκη, μηνύσεις κάνουν τα κορίτσια"

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΑ ΦΟΡΑΜΕ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ...ΤΑ ΤΙΜΑΜΕ...

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΑΤΕ...ΣΤΗ ΦΟΡΑ

Περισσότερα σε λίγο...

πηγή: pressarismenos planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Και ο Ούμπιντες έξω
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Και ο Ούμπιντες έξω
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ