2014-01-30 10:03:14
Φωτογραφία για Κλίμα οργής στον Ολυμπιακό
Κλίμα οργής στον Ολυμπιακό με αφορμή το γκολ του Σαβιόλα που δεν μέτρησε στο ματς με τον Ατρόμητο, ως συνέχεια των διαιτησιών στο ματς πρωταθλήματος στο Περιστέρι με το οφσάιντ του Ολαϊτάν και της Ξάνθης με την αποβολή του Χολέμπας.

Στον Ολυμπιακό δεν στέκονται στις συγκεκριμένες αποφάσεις, καθώς όπως έλεγαν το βράδυ της Τετάρτης «είμαστε Ολυμπιακός, θα πάμε στο Περιστέρι και θα προκριθούμε».

Ωστόσο έκαναν σοβαρές καταγγελίες για οργανωμένο σχέδιο σε βάρος του ποδοσφαίρου, «το οποίο πιάνει τόπο όπως φαίνεται, με τις απειλές σε βάρος στελεχών της ΕΠΟ και της ΚΕΔ ή τους ξυλοδαρμούς παραγόντων τους, με τον επηρεασμό από τηλεοπτικές εκπομπές κλπ. Μόνο που εμείς δεν είμαστε χτεσινοί και δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι, θα προστατεύσουμε την ομάδα μας».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπήκε στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι και είπε στον Μίτσελ και στους παίκτες ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με την ομάδα, να μη βλέπει στεναχωρημένα πρόσωπα κι ότι ο Ολυμπιακός θα πάει στο Περιστερι και θα πάρει την πρόκριση.

Πηγή: Pamesports
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ