2014-02-06 15:09:09
Φωτογραφία για Δ. Κουτσούμπας: Δεν αρκούν τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την Κεφαλονιά
Τη θέση ότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την ανακούφιση των σεισμοπαθών δεν επαρκούν, διατύπωσε ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος επισκέπτεται την Κεφαλονιά Όπως είπε, «χρειάζεται οι άνθρωποι να αποζημιωθούν για όλες τις καταστροφές που έχουν συμβεί, από τις οικοσυσκευές μέχρι τα σπίτια που έχουν καταστραφεί και είναι σε μεγάλη έκταση αλλά και εκεί που έχουν υποστεί επιμέρους ζημιές».

Ο κ. Κουτσούμπας κάλεσε επίσης την κυβέρνηση να νομοθετήσει ώστε να παραγραφούν οριστικά τα χρέη των πληγέντων και για να απαλλαγούν οι σεισμοπαθείς από χαράτσια και φόρους.

«Αυτό», πρόσθεσε, «θα ήταν μια ανακούφιση, θα ήταν μια λύση, προσωρινή μεν, για να μπορέσει ο κάθε άνθρωπος, η κάθε λαϊκή οικογένεια να σταθεί στα πόδια της, ο κάθε επαγγελματίας να μπορέσει να φτιάξει το μαγαζί του και βέβαια να επιδιορθώσει, να φτιάξει το σπίτι του».

Εξάλλου, ο γ.γ. της Κ.Ε. τόνισε την ανάγκη να υπάρξει ειδική ρύθμιση για τους μαθητές λυκείου της Κεφαλονιάς που θα δώσουν πανελλαδικές , καθώς -όπως ανέφερε- «δεν γίνεται με αυτή την κατάσταση, δεν έχουν ούτε την ψυχολογική στήριξη, να μπορέσουν να δώσουν εξετάσεις σε ισότιμη βάση».  Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ