2014-02-06 22:29:17
Φωτογραφία για Στην πόρτα της εξόδου από Γιουβέντους ο Τζιοβίνκο
Ο Αντόνιο Κόντε θέλει ν' αλλάξει τον σχηματισμό της ομάδας του από τη νέα σεζόν και ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο δε συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του. Κουαντράδο και Τσέρτσι στο στόχαστρο του Ιταλού τεχνικού.

Μία από τις απογοητεύσεις της φετινής σεζόν είναι ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο για τη Γιουβέντους. Ο Αντόνιο Κόντε έχει αποφασίσει πως Κάρλος Τέβες και Φερνάντο Γιορέντε θα είναι το επιθετικό του δίδυμο, ενώ από εκεί και πέρα οι επιλογές που έχει είναι πάρα πολλές και αυξήθηκαν κι άλλο μετά την έλευση του Πάμπλο Οσβάλντο.

Μόλις ένα γκολ σε 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχει ο Τζιοβίνκο και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αρκετές ομάδες βρήκαν την ευκαιρία και επιχείρησαν να τον αποκτήσουν τον Ιανουάριο με τον ίδιο να απορρίπτει προτάσεις από τις Τζένοα, Μπολόνια και Λάτσιο. Συν τοις άλλοις, ενδιαφέρον είχε εκφράσει για τον δανεισμό του και η Τορίνο με τη Γιουβέντους, όμως, να ξεκαθαρίζει πως ήθελε μόνο να πουλήσει τον 27χρονο.


Σύμφωνα με δημοσίευμα του "goal.com" ο Τζιοβίνκο θα αποχωρήσει δεδομένα το καλοκαίρι και πιθανότατα δε θα είναι ο μόνος, αφού και οι Μίρκο Βούτσινιτς και Φάμπιο Κουαλιαρέλα ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Κανείς εξ αυτών δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά στους "μπιανκονέρι", οι οποίοι έχουν αλλάξει επίπεδο, αλλά εκτός αυτού υπάρχει κι ένας άλλος παράγοντας.

Ο Κόντε σύμφωνα με το δημοσίευμα σκέφτεται από τη νέα χρονιά ν' αλλάξει τον σχηματισμό της ομάδας του. Ως τώρα ο Ιταλός προπονητής έχει οδηγήσει τη Γιουβέντους σε δύο πρωταθλήματα με το 3-5-2, το οποίο θα αλλάξει. Ο πρώην τεχνικός της Σιένα θέλει από τη νέα χρονιά η ομάδα του να παίζει με 4-3-3 και ήδη έχει βρει και τους δύο ακραίους που θα χρειαστεί. Ο λόγος για τους Χουάν Κουαντράδο της Φιορεντίνα και Αλέσιο Τσέρτσι της Τορίνο. Σε περίπτωση φυγής του δεύτερου, μάλιστα, δεν αποκλείεται αντικαταστάτης του να είναι ο Τζιοβίνκο.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ