2014-02-10 19:01:33
Φωτογραφία για ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ Η... ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΕΛ!
Ιδιαίτερα καλό κλίμα διαμορφώνεται στις επαφές Ολυμπιακού με την Άρσεναλ για τον Κάμπελ, με τους ερυθρόλευκους να φουλάρουν για την αγορά του παίκτη!

Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν έχει πειστεί 100% για τις ικανότητες και την αξία του Κοσταρικανού εξτρέμ σε μία περίοδο που ο Ολυμπιακός και ο παίκτης πιέζουν την Άρσεναλ για το τελικό deal, το οποίο με βάση τα δημοσιεύματα από την Αγγλία έχει μπει σε καλό δρόμο! Οι ερυθρόλευκοι έχουν φύγει από την λογική ενός νέου δανεισμού και κουβεντιάζουν για την αγορά του διεθνούς παίκτη.

Το κόστος κυμαίνεται από 6 έως 8 εκατ. ευρώ με τον Ολυμπιακό να είναι διατεθειμένος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να κλείσει τον παίκτη για τα επόμενα χρόνια. Τα Βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Άρσεναλ είναι θετική στο να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, όμως εξακολουθεί να υπάρχει η πιθανότητα οι συζητήσεις να διαρκέσουν για αρκετό καιρό ακόμα.

Με δεδομένο πάντως πως -όπως ήδη έχουμε αναφέρει- ο ποδοσφαιριστής θέλει πολύ να πετύχει την παραμονή του στο Λιμάνι αλλά και τις πολύ καλές σχέσεις των δύο ομάδων τα πράγματα όσο δύσκολα και εάν είναι δείχνουν να παίρνουν θετική τροπή...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ