2014-02-12 12:27:30
Φωτογραφία για ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ Ο ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ!
Μάχη με το χρόνο δίνει ο Γιώργος Πρίντεζης, προκειμένου να προλάβει τον εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με την Εφές Αναντόλου.

Την τέταρτη νίκη του σε έξι αγώνες στο Top 16 της Ευρωλίγκας θέλει αύριο (13/02, 20.00) ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται στο ΣΕΦ την Εφές Αναντόλου των Βαγγέλη Αγγέλου και Κώστα Βασιλειάδη. Τα απρόοπτα δεν λείπουν από την προετοιμασία των Πρωταθλητών Ευρώπης που ούτως ή άλλως δεν έχουν στη διάθεσή τους τον πρόσφατα χειρουργημένο στο γόνατο Έισι Λο και τον Τζαμάριο Μουν που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από το δεύτερο γύρο της δεύτερης φάσης της διοργάνωσης.

Ο Γιώργος Πρίντεζης,όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, διακομίστηκε χθες (11/02) στο νοσοκομείο, για να ακολουθήσει ενδοφλέβια αγωγή, εξαιτίας της οξείας αμυγδαλίτιδας που τον πρόσβαλε με αποτέλεσμα να ανεβάσει υψηλό πυρετό. Εκτός προπόνησης έχει τεθεί και ο Γιάννης Παπαπέτρου, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αριστερό ώμο και αποφασίστηκε από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού να ξεκουραστεί, μια και δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γιώργου Μπαρτζώκα για την αναμέτρηση με τους Τούρκους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ