2014-02-13 01:52:05
Φωτογραφία για Mozilla: Στο μέλλον θα προβάλει διαφημίσεις από τον Firefox!
Η Mozilla ανακοίνωσε ότι σκοπεύει στο μέλλον να προσθέσει την προβολή διαφημίσεων μέσω των επόμενων εκδόσεων του Firefox.

Σύμφωνα με την Mozilla οι διαφημίσεις θα προβάλλονται στον χρήστη μέσω των νέων tabs, έτσι όταν κάποιος θα πατάει για την δημιουργία νέου tab θα βλέπει διαφημίσεις.

Υπάρχει όμως και η σκέψη οι διαφημίσεις να προβάλλονται μόνο στην αρχή όταν ο χρήστης κάνει εγκατάσταση τον Firefox για πρώτη φορά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν οι διαφημίσεις που θα βλέπει ο χρήστης θα είναι κατά μεγάλο ποσοστό από προϊόντα της Mozilla αλλά και διαφόρων γνωστών sites ανάλογα την περιοχή ενώ υπόλοιπες διαφημίσεις θα είναι διάφοροι συνεργάτες της Mozilla.

Ο λόγος που η Mozilla προχωράει σε αυτή την κίνηση είναι ότι θέλει και άλλα έσοδα αφού μόνο για να χρησιμοποιεί την μηχανή αναζήτησης της Google πληρώνει 300 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο παρελθόν η Mozilla ήταν κατά των διαφημίσεων μάλιστα είχε μπλοκάρει τα cookies από διάφορα sites έτσι ώστε ο χρήστης να μην "βομβαρδίζεται" με διαφημίσεις ανάλογα τις προτιμήσεις του, φαίνεται όμως ότι πλέον αλλάζει στάση στο θέμα και κάνει στροφή 180 μοιρών.
technewz.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ