2014-02-17 09:11:52
Φωτογραφία για ΣΥΡΙΖΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ «ΑΚΡΟΠΟΛ»
Με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του βουλευτή του κόμματος Θοδωρή Δρίτσα στον Δήμο Πειραιά και την απογευματινή εκδήλωση στο «Ακροπόλ» υπό τον τίτλο «Τρεις κάλπες - μία επιλογή: Να νικήσουμε!», ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαινιάζει την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς για την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Αλέξης Τσίπρας, η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης και ο Μάρκο Ρεβέλι, καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο του Ανατολικού Πιεμόντε στο Τορίνο. Στην εκδήλωση,  θα απευθύνουν επίσης χαιρετισμό εκπρόσωποι του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς, αλλά και άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι που θα υποστηρίξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Χθες η Ανοιχτή Συνέλευση μελών και φίλων του Πειραϊκού Δημοτικού Δικτύου «Το Λιμάνι της Αγωνίας» αποφάσισε να στηρίξει τον βουλευτή Θ. Δρίτσα για τον Δήμο του Πειραιά, ολοκληρώνοντας το παζλ των υποψηφίων του κόμματος στο Λεκανοπέδιο.


Στελέχη του κόμματος σε κατ΄ιδίαν συζητήσεις εκφράζουν την αισιοδοξία τους για τις υποψηφιότητες τονίζοντας ότι ο κ. Δρίτσας και η κ. Δούρου είναι ψηλά στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων, ενώ και η υποψηφιότητα του Γαβριήλ Σακελλαρίδη όταν γίνει γνωστός από την πλειοψηφία των ψηφοφόρων θα έχει πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων υποψηφίων.

Άγνωστος παραμένει ακόμη ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο της Θεσσαλονίκης με την Κουμουνδούρου να αντιμετωπίζει πρόβλημα ανεύρεσης υποψηφίου ικανού να διεκδικήσει με αξιώσεις το δήμο. Στη Θεσσαλονίκη ο ΣΥΡΙΖΑ τόσο στο δήμο όσο και στην περιφέρεια όπου υποψήφια θα είναι η βουλευτής Δέσποινα Χαραλαμπίδου, πληρώνει την έλλειψη προβεβλημένων στελεχών, ενώ και εδώ ο τοπικός κομματικός μηχανισμός αντιδρά στο ενδεχόμενο στήριξης του Γιάννη Μπουτάρη. Σε κάθε περίπτωση στελέχη της Κουμουνδούρου δηλώνουν ότι η υποψηφιότητα για τον δήμο θα κλείσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας και δεν πρέπει να αποκλείονται εκπλήξεις. 

Η ηγεσία πάντως φέρεται αποφασισμένη να έχει αυτή τον τελευταίο λόγο εντάσσοντας τις υποψηφιότητες σε έναν κεντρικό σχεδιασμό το διακύβευμα του οποίου υπερβαίνει τις όποιες προσωπικές ή ακόμη και ιδεολογικές ενστάσεις.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ