2014-02-17 09:37:57
Φωτογραφία για ΠΑΣΟΚ - Το ποσοστό στις ευρωεκλογές θα κρίνει το μέλλον του Βενιζέλου...!!!
Γράφει ο Ορφέας Αποστολόπουλος 

Οι πρώτες ενδείξεις απο τις δημοσκοπήσεις καταγράφουν πως το ΠΑΣΟΚ υπάρχει. 

Υπάρχει σε επίπεδο δήμων ,υπάρχει σε επίπεδο περιφερειών, το θέμα όμως είναι αν υπάρχει ως κόμμα σε πανελλαδικό επίπεδο και τι θα καταγράψουν οι κάλπες των ευρωεκλογών. 

Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει και Καμίνη και Μπουτάρη. Οι πιθανότητες οι δύο δήμαρχοι να  εκλεγούν είναι πολλές. Επίσης ,στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα κερδίσουν και άλλους δήμους στην επαρχία σε ικανό αριθμό για να καταγραφεί πως το ΠΑΣΟΚ υπάρχει και έχει και κόσμο που το στηρίζει. 

Στις περιφέρειες η Χαριλάου Τρικούπη φιλοδοξεί να πάρει νίκες. Αν τελικά κατέβει στην περιφέρεια Ιονίων Νήσων ,η Άτζελα Γκερέκου υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να κερδίσει και μία περιφέρεια την οποία δεν είχε στις προηγούμενες εκλογές. 

Όλα αυτά δείχνουν πως στις εκλογές του Μαΐου θα καταγραφεί μια διπλή περίεργη κατάσταση για τη Χαριλάου Τρικούπη. Από τη μία πλευρά υποψήφιοι τους οποίους στηρίζει θα έχουν καταγράψει σημαντικές νίκες, τόσο σε τοπικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο και από την άλλη στις ευρωεκλογές το ποσοστό του κόμματος να είναι το χαμηλότερο που θα έχει πάρει από την ημέρα της ίδρυσης του. 


Αυτή η κατάσταση έχει ανοίξει την όρεξη σε πολλούς για να αμφισβητήσουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο. 

Κάποιοι λοιπόν ετοιμάζονται να λύσουν τις διαφορές τους μέσω του ευρωψηφοδελτίου. Είναι δεδομένο ότι υποψήφιοι θα είναι αρκετοί από τους ¨κορυφαίους¨. Μέσω του σταυρού πιστεύουν κάποιοι πως θα προκύψουν και τα φαβορί για την επόμενη ημέρα. 

Μπορεί οι 58 να περιμένουν να δουν ανανέωση μέσα απο τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ όμως θα βρουν μπροστά τους πολλούς που θέλουν να ξεκινήσουν ,μέσω σταυρού την μάχη για τη διαδοχή Βενιζέλου.

Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/324376/to-pososto-stis-eyrwekloges-tha-krinei-to-mellon-toy-benizeloy#ixzz2tYwmG3hD
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ