2014-02-17 09:53:05
Φωτογραφία για Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τίμησαν τα 100 χρόνια του Βορειοηπειρωτικού αγώνα
Τις επίσημες εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια του Βορειοηπειρωτικού αγώνα, τίμησαν χθες (16.02.2014) οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Τον Πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο, εκπροσώπησε ο Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών, Βουλευτής Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ, ενώ στη Δοξολογία στον Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτη, παρέστη και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας, Βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος.

Στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, ο Τέρενς Κουίκ κατέθεσε στεφάνι μαζί με εκπρόσωπο της Νεολαίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Μετά το τέλος των εκδηλώσεων, ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:

«Μαζί με τον συνάδελφο Βασίλη Καπερνάρο και αντιπροσωπεία της Νεολαίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, δώσαμε το επιβεβλημένο παρόν μας στις επίσημες εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια του Βορειοηπειρωτικού αγώνα.

Το Κίνημά μας παραμένει πατριωτικά αμετακίνητο στις θέσεις μας για τα Εθνικά θέματα. Δίνουμε και θα δίνουμε συνεχή αγώνα στο πλευρό των αδελφών μας από τη Βόρειο Ήπειρο.

Έχω επανειλημμένα καταθέσει Ερωτήσεις στη Βουλή για τις απαράδεκτες και ανθελληνικές δράσεις και συμπεριφορές ακραίων ή παρακρατικών Αλβανικών ομάδων ή ακόμα και αποφάσεων ή μεθοδεύσεων των εκάστοτε Αλβανικών κυβερνήσεων.

Οι φανερές και παρασκηνιακές πολιτικές των Τιράνων, δεν θα λυγίσουν τους Βορειοηπειρώτες». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΙΔΕ... ΟΛΑΪΤΑΝ Η ΛΙΛ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΙΔΕ... ΟΛΑΪΤΑΝ Η ΛΙΛ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ