2014-02-18 00:20:24
Φωτογραφία για ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ... ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΕΡΕΖ - ΟΛΑΪΤΑΝ!
Το τμήμα σκάουτινγκ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Μόγιες βλέπουν σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία πολύ... Ολυμπιακό τις τελευταίες ημέρες έχοντας... προβληματιστεί από την απόδοση των Ολαϊτάν και Πέρεζ.

Όπως ισχύει και για τον Ολυμπιακό και τον Μίτσελ με το επιτελείο του, έτσι τα DVD έχουν πάρει... φωτιά και στη Γιουνάιτεντ για τα ματς των ερυθρόλευκων.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες με τους συνεργάτες του περιμένουν να δουν και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη συνέχεια, όμως το τελευταίο δείγμα γραφής που θα έχουν από τους ερυθρόλευκους πριν από το ματς της 25ης Φεβρουαρίου θα είναι κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχουν και εκεί δικό τους άνθρωπο.

Στο μεταξύ όμως στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν προβληματιστεί για ένα από τα νέα... όπλα του Μίτσελ, τον Μάικλ Ολαϊτάν. Ο νεαρός διεθνής Νιγηριανός επιθετικός είναι σε περίοδο συνεχούς φορμαρίσματος, κάτι που δεν ίσχυε και τόσο στις συμμετοχές του στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Επόμενο είναι στην Μάντσεστερ να εξετάζουν και την δική του παρουσία αλλά και το πως θα τον... περιορίσουν.

Ένας άλλος παίκτης που... πονοκεφαλιάζει τους "κόκκινους διαβόλους" είναι ένας ακόμα ακραίος, ο Ερνάν Πέρεζ. Παράλληλα οι Άγγλοι περιμένουν σαφέστατα έναν διαφορετικό Ολυμπιακό από αυτόν που βλέπουν τώρα στο πρωτάθλημα, γνωρίζοντας το πόσο τον διαφοροποιούν και προσθήκες όπως εκείνες των Νέλσον Βαλντέζ και Ιβάν Μαρκάνο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ