2014-02-22 12:00:16
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΤΟ «ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ» ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ... ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE!
Χωρίς αμφιβολία το προσεχές παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Καραϊσκάκη "κλέβει" το ενδιαφέρον στον Ολυμπιακό, όμως οι παίκτες του Μίτσελ θέλουν κόντρα στον ΟΦΗ να... διευρύνουν το αήττητο σερί τους στο πρωτάθλημα.

Λίγα 24ωρα πριν την πρώτη σημαντική ευρωπαϊκή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League, υπάρχει το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 2).

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεφύγει στο πρωτάθλημα, έχοντας διαφορά 20 βαθμών από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και βρίσκονται... αγκαλιά με το 41ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Μπορεί ο αποψινός αγώνας με τους Κρητικούς να μην έχει τεράστιο ενδιαφέρον, όμως για τους παίκτες του Μίτσελ αποτελεί κίνητρο η διατήρηση του αήττητου σερί που έχει εδώ και πάρα πολύ καιρό η ομάδα.

Επίσης, πολλοί από αυτούς θέλουν να αποδείξουν στον Ισπανό τεχνικό πως αξίζουν μία θέση στο αρχικό σχήμα για το παιχνίδι της προσεχούς Τρίτης.


Από την πλευρά του, και ο Μίτσελ έδειξε να έχει στο μυαλό του το παιχνίδι με τους «κόκκινους διαβόλους», κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι άφησε εκτός αποστολής τους Μαρκάνο, Μανιάτη, Εντινγκά, Τσόρι και Ολαϊτάν.

Όλα δείχνουν ότι αυτοί οι παίκτες θα είναι στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τη Γιουνάιτεντ.

Στο σημερινό ματς, τώρα, ο Μίτσελ σκοπεύει να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ρομπέρτο, ο οποίος θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Παπάζογλου, Παπαδόπουλο, Μανωλά και Χολέμπας.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μασάντο και ο Σάμαρης. Την τετράδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Πέρεζ (ή Κάμπελ), Σαβιόλα, Φουστέρ και Σέποβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μπονγκ, Ιμπαγάσα, Πελέ, Σαλίνο και Βέργος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ