2014-02-23 01:07:16
Φωτογραφία για ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΤΟ... «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!
Ευχαριστήρια επιστολή προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, απέστειλε ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αγαπητέ Βαγγέλη Μαρινάκη, Πάντα με τιμούσε η φιλία με τον αείμνηστο πατέρα σου και πάντα πίστευα ότι εσύ θα είσαι ένας άξιος συνεχιστής της μεγάλης ιστορικής του πορείας που τον κατέγραψε στη λίστα των μεγάλων Ελλήνων. Σήμερα με την πράξη σου αυτή αποδεικνύεις όλα όσα πίστευα εγώ, αλλά και μαζί με μένα πιστεύω η πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας.

Εκπροσωπώντας ολόκληρο τον λαό της Κεφαλονιάς σου εκφράζω ένα μεγάλο ευχαριστώ και μαζί με αυτό θέλω να γνωρίζεις ότι, η κεφαλονίτικη φυλή δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτή την ενέργειά σου και θα παραμείνει για πάντα βαθιά χαραγμένη στο μυαλό μας. Οι Κεφαλονίτες ξέρουν να τιμούν και έχουν μάθει να αναγνωρίζουν όλους όσοι στις δύσκολες στιγμές στέκονται δίπλα τους και αλληλέγγυοι μαζί τους.

Αγαπητέ Βαγγέλη, μόλις τα πράγματα ομαλοποιηθούν, θα είναι τιμή μου να προτείνω στο δημοτικό συμβούλιο του νησιού μας να αποφασίσει σε μία από τις επισκευασθείσες πτέρυγες των σχολείων μας να της δοθεί το όνομα «Πτέρυγα Βαγγέλη Μαρινάκη» είτε «Πτέρυγα ΠΑΕ Ολυμπιακός» και να σε καλέσουμε εδώ να την εγκαινιάσουμε μαζί. Άπειρα ευχαριστώ μεγάλε Έλληνα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ