2014-02-23 12:00:40
Φωτογραφία για 8 σταρ του Hollywood εξομολογούνται πώς έχασαν τα περιττά κιλά τους
8 διάσημες σταρ του Hollywood εξομολογούνται πως διατηρούν το βάρος τους και πώς κατάφεραν να χάσουν αρκετά κιλά σε μικρά χρονικά διαστήματα.

Κιμ Καρντάσιαν

Κατάφερε να χάσει 25 κιλά μετά τη γέννηση της κόρης της Νορθ. Ο λόγος για την Κιμ Καρντάσιαν η οποία έκανε τα αδύνατα δυνατά για να επιστρέψει στην παλιά, σέξι σιλουέτα της.

Η αλήθεια είναι πώς έκανε πάρα πολύ γυμναστική ενώ σε ότι αφορά τη διατροφή της ακολούθησε τη δίαιτα Atkins η οποία αποκλείει από την καθημερινή διατροφή τους υδατάνθρακες. Σήμερα η Κιμ τρώει 1000 θερμίδες την ημέρα και πίνει πολύ τσάι για να μην πάρει επιπλέον βάρος.

Κέιτ Μπέκινσεϊλ

Η όμορφη ηθοποιός, είτε γυρίζει κάποια ταινία είτε όχι, τρώει υγιεινά. Μία τυπική μέρα της περιλαμβάνει αυγά για πρωινό, κοτόπουλο ή ρολάκια λαχανικών για μεσημεριανό και ψάρι με λαχανικά για βραδινό. Από την άλλη, υπάρχουν φορές που δεν μπορεί να πει όχι σε ένα cupcake ή σε ένα κομμάτι τούρτας.


Έλσα Πατάκι

Η ηθοποιός λατρεύει τις υγιεινές τροφές πράγμα που είχε ξεχάσει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Όπως έχει πει στο παρελθόν όταν ήταν έγκυος της άρεσε να τρώει όλες εκείνες τις τροφές που δεν έτρωγε πριν. Για παράδειγμα έτρωγε συνέχεια ποπκόρν τα οποία πριν δε δοκίμαζε καν. Σήμερα έχει επιστρέψει στις υγιεινές διατροφικές της συνήθειες καθώς η δουλειά της απαιτεί να βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση και να έχει ένα αρκετά όμορφο σώμα.

Λίλι Άλντριτζ

Το πανέμορφο μοντέλο είπε πρόσφατα: “Τρώω πολλά οργανικά λαχανικά και πολύ πρωτεϊνη. Ειδικά όταν πλησιάζει το show πρέπει να τρώω πολλές “καθαρές” τροφές”, εννοώντας πως αποφεύγει τις σάλτσες, τα τηγανιτά και οτιδήποτε χρειάζεται πολύ κόπο και προετοιμασία για να ετοιμαστεί. Τρώει πολλά ψητά, λαχανικά και φρούτα.

Χάιντι Κλουμ

Η Χάιντι τρώει πολλές σαλάτες και γερμανικά σπιτικά φαγητά τα οποία φτιάχνει η ίδια. Αποφεύγει τα γλυκά, οτιδήποτε επεξεργασμένο και τις λιπαρές τροφές. Το ίδιο ακριβώς έκανε και μετά από κάθε εγκυμοσύνη της πράγμα που συστήνει σε κάθε νέα μαμά που θέλει να χάσει γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Τζένιφερ Λοβ Χιούιτ

Η ηθοποιός έχασε σε δέκα εβδομάδες, οχτώ κιλά. Ξεκίνησε τρώγοντας 1500-1800 θερμίδες καθημερινά προκειμένου να μπει σε ένα πρόγραμμα και σιγά-σιγά κατέβηκε στις 1200-1500 θερμίδες την ημέρα. Ο σύντροφός της την έχει επηρεάσει θετικά στο θέμα της διατροφής καθώς ο ίδιος τρώει μαζί με κάθε γεύμα του μία μεγάλη σαλάτα. Επίσης η διατροφή του περιλαμβάνει πολλά φρούτα, ψάρια και λαχανικά. Έτσι και η ίδια, πλέον, τρώει τρία κύρια γεύματα την ημέρα τα οποία περιλαμβάνουν γαλοπούλα, κοτόπουλο ή ψάρι με λαχανικά και ψωμί ολικής άλεσης και δύο σνακ με δημητριακά ολικής άλεσης και φρούτα, τα οποία επιτρέπεται να τρώει μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Έτσι, και διατηρεί την ενέργειά της για όλη την υπόλοιπη ημέρα και προλαμβάνει το νυχτερινό τσιμπολόγημα.

Κλόι Καρντάσιαν

Για να χάσει εννιά κιλά πολύ σύντομα η Κλόι χρειάστηκε να κάνει πολύ αυστηρή διατροφή με γεύματα που μαγείρευε γι’αυτήν ο προσωπικός της σεφ. Κυρίως έτρωγε φρέσκα φρούτα και λαχανικά με μικρές ποσότητες πρωτεϊνης όπως είναι το ψάρι και το κοτόπουλο.

Τζέσικα Μπίελ

Όπως έχει πει η ίδια, δεν είναι από τις γυναίκες που τρώνε ό,τι θέλουν χωρίς να παχαίνουν αλλά προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή της σε καθημερινή βάση. Το πρωί τρώει δημητριακά, το μεσημέρι κρέας ψητό ή βραστό και το βράδυ ψάρι με σαλάτα. Ανάμεσα στα γεύματά της, όποτε πεινάει, τρώει φρούτα.

Αυτό που την κάνει να μην “κλέβει” και να τηρεί με ευλάβεια το διατροφικό της πρόγραμμα είναι ότι έχει αφήσει την Κυριακή ελεύθερη να τρώει ό,τι θέλει. ΄Ετσι, ξέρει πως όσο σκληρή και να είναι η διατροφή της τις καθημερινές, κάθε εβδομάδα έχει μία μέρα για να φάει όλα αυτά που μπορεί να της λείπουν.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έχουν τον τρόπο τους…
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έχουν τον τρόπο τους…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ